fuxmen Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Hej przerzuciłem sie ze starego Seti na to nowe Boinc. wszystko poszlo jak po maśle - przeniosłem stare konto Seti na konto w Boinc. BOINC Menager sie zainstalował. Tam wpisałem : Project URL: 1338168[/snapback] nic nie zrobiles źle po prostu nie ma roboty do robienia lub cos im nawalilo poczekaj i napewno ruszy, mi w tej chwili tez nie chodzi i nie mma co liczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordoran Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Na jakiej zasadzie BOINC nalicza punkty ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 bylo 100 razy czytaj wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 czy procek pracuje Wam na 100% ? tak powinno być? (się maleństwo chyba nie przegrzeje no nie :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 mi tak pracuje od 1,5 roku i jakos zyje zima lato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 uf :lol: czy ta drużyna Tweak.pl jeszcze funkcjonuje?? (zapisałam się..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ja funcjonuje jak o the space conquerors a reszta to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a czym chłodzisz procesor? w moim temp. dochodzi do 60 stopni.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 60 to wydaje mi siętaka norma na dmuchawach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ja mam kolo 55 stopni ale penmie dobije do 60 jak bedzie jeszcze cieplej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 zawsze było koło 30...można jakoś zmniejszyć obciążenie procka? tak, żeby wykorzystywał np. 30%..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 co z tego ze tyle wykorzystuje jak nie spowalnia sytemu, czym ty sie przejmujesz po to jest zeby liczyl anie odpoczywal, mojemu nic nie jest jedyne co mu jest to to, ze mu cieplo ale mam to gdzies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 wiesz nie chciałabym żeby się przegrzał..troche na niego wydałam, więc wole nie ryzykować.. przez to się pytam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 procesor powyzej chyba 90 stopni zaczyna reagowac na temp uszkodzeniem struktury wiec tu nie widze problemu, u kolegi widzialem jak kable sie przytopily do radiatora a w biosie bylo 95 stopni :) i dalej hula, jest to stary athlon 1ghz widac jakie to pieronstwo mocne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karia Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 oki to mnie uspokoiłeś dzięki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xer Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 zawsze było koło 30...można jakoś zmniejszyć obciążenie procka? tak, żeby wykorzystywał np. 30%..? http://www.boinc.dk/index.php?page=mirror_file_list tu będzie coś dla Ciebie .... pozdrawiam xer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 czy wam pobiera próbki bo mi chyba juz 2 dzien stoi i nic nie robi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dzis odzylo i znowy dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xer Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 http://setiweb.ssl.berkeley.edu/sah/index.php polecam od czasu do czasu zaglądac:) Szczególnie gdy coś zaczyna nie działac pozdrawiam xer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam :D Wczoraj przekroczylem 100K :banana: pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 i bardzo dobrze :D ktos przynajmniej liczy bo u mnie to licze ja sam, jeden kolega z klasy i moj braciak troche, jeszcze na dniach sie sasiad dolaczy bo neta sobie zalozy, a tak to wszyscy zapomnieli ze ze mna licza :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 liczy jeszcze ktos ? bo nie wiem czy warto grzac moejgo prescotta..... jak jest chlodno to temp nie przekracza 65*C <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 cos widze umiera ten dzial; jakby ktos chcial liczyc w ciekawszym teamie to niech wysle mi prv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) cos widze umiera ten dzial; jakby ktos chcial liczyc w ciekawszym teamie to niech wysle mi prv 1504537[/snapback] nie ma konkurencji fajnej .. juz nie chce sie liczyc ;] pozatmy gorąco .. wc sprzedane .. a proc chodz 9x222 na 1,45v zeby nie marnowac pradu ;] Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja licze z przyzwyczajenia, szkoda ze w moim teamie licze tylko ja i jeszcze moze z dwa kompuetery :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ech!!! Finito :( Może coś ciekawego powstanie tak by liczyć dla Polski. Wielki szacunek dla tych co liczyli, liczą i będą liczyć dla Tweaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 mozecie liczyc z nami my juz dawno nie liczymy dla Barwy albo sobie zalozcie nowy team bez Snapa (z jakims normalnym founderem) my tez zaczynalismy od zera, byle nie miec nic wspolnego z Tombą i jego firmą B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 a w jakim teami liczysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 w tym: BOINC.PL jest troche ludzi z Barwy ale tez kilka osob z innych teamow Birdman i Turzol licza z nami mamy 3 miejsce w Polsce jesli chodzi o tygodniowe przyrosty kredytów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 to ja chetnie sie przylacze jak to zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...