Walker3d Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Moze jest taka możliwość aby dodać do opcji zgłoś okienko z wiadomością od osoby zgłaszającej . Wiadomo że nie ma sensu w takim okienku pisac wypracowań więc można jakoś wprowadzić limit np. 300 znaków . Po co to wszystko . Np. sam swojego postu nie moge zgłosić , więc musze zgłosić post wyżej lub jakiś inny . Przez to moderator sam nie wie po co dana osoba zgłaszała post bo np. post wyżej ( który zgłosiłem) jest wpożądku . A tak będzie od razu wiedzieć w czym problem. Pomysł taki przyszedł mi do głowy ponieważ w tym topicu podczas chwilowego zwieszenia forum , mojego posta wysłano 4 razy . Jakby był taki komentarz to od razu moder wiedziałby gdzie szykać jakiegoś przewinienia bądz problemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 IMO gut ajdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zwykle jak się widzi 4 posty pod rząd to są one kasowane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ParanoiK, ale np 2 posty nie..., a ostatnio wmordejrzeyło mnie jak ktoś napisał dwa posty niechcący, po czym napisał 3 o treści "sorry, za dubelka" czy jakoś tak. Komentarz jest imo dobry. Sam ostatnio chciałem założyć taki temat, ale mi Sheep na drodze stanął i mój buba mnie odciął na tydzień ;] . Tak więc Piżą, myślę że mógłbyś na chwilę ruszyć 100kg żywej masy zawartej w 185cm ciele i zrobić taki bajer co? To by naprawdę ułatwiło sprawę. Często jest tak, że zgłaszam posta i zastanawiam się, czy moder zrozumie o co mi chodziło przy tej czynności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 noo , tez myslalem o takim pozytecznym ustrojstwie ;) aj łud bi wery plijsd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zwykle jak się widzi 4 posty pod rząd to są one kasowane ;]Hehe zauważyłem ze ktoś wyczyścił te 3 niechciane posty :wink: ale to tylko przykład . Zawsze można w takim okienku wpisac coś znacznie innego lecz związanego ze zgłoszeniem , oczywiście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Kolejne pole do wyzywania moderatorów? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 imho nie potrzebne jak juz jest cos zgloszone to dojdziemy o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 @Miope ;] to jest naprawde dobry pomysł ! | EDIT : Do piero zrozumialem o co chodzi z tym kolejnym polem do wyzywania... hehe | @RaF, nie zgodze sie z toba. Czesto post lamie regulamin, zglaszam go, a on nie wylatuje, gdyz watpie, ze moderator przy takiej masie zgloszen orientuje sie o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Również popieram - przed chwilą się przekonałem, że to potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Głosuje na Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...