DYZMA-X Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 potrzebuję sterowników do scanera Epson 1260 Perfection . z góry dzięki. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Cięzko na strone producenta zajrzeć? http://www.epson.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZMA-X Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 szukajka szukajką znam stronę producenta wiem gdzie są stery ale rzadnym programem ich pobrać nie mogę , ani nie znam przyczyny . myślałem że może ktoś zna jakąś inną stronę lub sposób na ich pobranie. wiecznie serwer zajęty i zajęty ale ile można czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Operą normalnie pobiera, w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZMA-X Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 urzywam opery i explorera i nic . a pozatym urzywam getright i flashgeta ale tych sterów nie mogę pobrać , może coś z kompem mam coś nie tak , chociaz inne pliki mogę normalnie pobierać bez żadnych problemów a z tym śię męczę 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZMA-X Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a może by mi ktoś je ściągnoł i przesłał na e-mail jeżeli jest taka możliwość? epson perfection 1260 - skaner - xp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...