<SmILek> Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27210508 kupi mi ktos :)?? przy okazji hheh 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Czy ten zasilacz jest dobry, bo akurat przymierzam się do kupna zasilacza. Czytałem dużo o CHIEFTEC 360W i tak się nad nim zastanawiam. Czy ten zasilacz jest podobnej jakości. I nie będę miał z nim żadnych problemów. Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Zasilacz będzie chodzić na 2500@3200 i 9800PRO@XT i 160GB 7200 8MB SATA i 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ciezko go nazwac dobrym... on jest ZAJEBIII STY :) Realna moc powyzej tej co oferuje cheftec 420W (max 400W) Fortron to Fotron daje 20-30% wiecej watow niz na naklejce.. do tego te napiecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A możesz zarzucić jakiś test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wszystko jest pieknie ale taki zasilacz nie istnieje przynajmniej na stronie fortrona nic takiegpo nie ma, no chyba ze sie pomylil sprzedajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No ja właśnie też szukałem i nic nie znalazłem. Trochę to dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Bo to zasilacz produkowany tylko na Polskę w Chlewkach, nikt nic o nim nie wie nikt go nie widział poza wójtem Chlewek. :x :cry: Może to lenie ten z Tom'shardwaare co ? Nieroby :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 byc moze sprzedawca sie pomylil i sprzedaje faktycznie FSP 245-60GP. jesli tak to kupujacy beda miec niezla niespodzianke. radze spytac o dokladnie parametry zasilacza (amperarze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Napisałem do niego, aby mi wysłał szczegółowe zdjęcia tego zasilacza :) na razie nie ma odzewu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi_x Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 witam pisałem do niego ile jest na +12v - odpowiedział że 12A :-) - chyba jednak nie taka rewelacja na stronie producenta faktycznie nie ma takiego zasilacza - sprawdzałem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Cytat witam pisałem do niego ile jest na +12v - odpowiedział że 12A :-) - chyba jednak nie taka rewelacja na stronie producenta faktycznie nie ma takiego zasilacza - sprawdzałem pozdrawiam oznacza ze to lit5erowka albo oszust to 250w jest model :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 kupilem ta zasilke i dowiedzialem sie , ze sa one wymontowywane z niemieckich serwerow :lol: amperarze to: 12V-22A 5V-20A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ale rzeczywiście jest to 345W czy 245W (literówka sprzedającego)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Twierdzil, ze tak (przynajmniej tak jest na naklejce na zasilce), facet jest na tyle spox, ze dal mi gwarancje rozruchowa i jak cos bedzie nie tak , to moge go zwrocic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 FSP350-60PN wyglada identycznie co ten na focie (real-przedmiot licytowany) http://www.fortron-source.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Cytat FSP350-60PN wyglada identycznie co ten na focie (real-przedmiot licytowany) http://www.fortron-source.com/ co klamiesz :wink: ten ma jakies gniazdo na monitor musi byc to jakis bardzo stary model :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Cytat Cytat FSP350-60PN wyglada identycznie co ten na focie (real-przedmiot licytowany) http://www.fortron-source.com/ co klamiesz :wink: ten ma jakies gniazdo na monitor musi byc to jakis bardzo stary model :(yyyyy.... elcede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja, no wiesz .... :lol: Takie moje male spostrzezenia, ale nie mowie ze trafne .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Cytat Ja, no wiesz .... :lol: Takie moje male spostrzezenia, ale nie mowie ze trafne .... :wink: to bylo do mnie spostrzerzenie ? p.s 12v-22A :lol:chodzilo mi o gniazdko zasilania do monitora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 z tym amprami na GP to jest roznie... bo 245-60GP miała takowy 3,3V-10A 5V-11A 12V-13A ?? mniej wiecej cos takiego na naklejce... juz nie mowie ze cos o takich parametrach było by wstanie moj komp uciągnąc.. wiec niezdziwił bym sie zeby na tym 345-60GP wartość 5V byla tak samo zanizona (20A ) no ale 12V to juz barrdzo konkretnie :D 22A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...