Sou Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sprawa jest taka ze znajomej zepsula sie plyta;] konkretnie nie wiem co bo to kobieta i ona nic nie wie:D dala ja do "informatyka" i on jej oddal kompa z windowsem itd ;] potem okazalo sie ze ciagle wyskakuje jakies bledy itd ;] po sformatowaniu dysku i probie ponownego zainstalowania windowsa wywala bnledy przy kopiowaniu plikow :/ nawet jak sie da oryginalnego XPka. Jak juz sie uda skopiowac pliki przekladajac plytki na zmiane raz home raz professional to dalej wywala juz blad weryfikacji czegostam ;P Jesli zainstaluje sie 98 to system ciagle wywala bledy i blue screena... Dysk cdrom i tasmy sprawdzone sa i jak sie je zmieni to tez nie dziala... Moze ktos mial taki problem ? moze to ta plyta po "przejsciach" i to jeszcze jakiejs dziwnej firmy "MERCURY" ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 pod co jest ta płyta, jakaś nazwa? mercury to płyta Kobiana miałem kiedyś taka pod p4 nie sprawiała żadnego problemu poza tym że strasznie low-endowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sprawdxz procesor i ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...