wysoki Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Witam Pisalem juz w kilku innych watkach ale nadal nie znajduje odpowiedzi na moje pytania. Chodzi mi temperature moje procesora Athlon 1700+ Palomino. Nie mam pojecia jaka jest odpowiednia jej wartosc a jaka maxymalna. Niedawno zmienilem chlodzenie z Spire SuperRock na Spire WhisperRock IV. Stary radiator mialem od dwuch lat, temp. siegala 65* w spoczynku do ponad 72* w steresie po wymianie na WR IV temp obnizyly sie o ok. 2*. Myslalem ze jak dwuletni cooler zamienie na nowke to temp spadnie znacznie wiecej a tu tylko 2 stopnie mniej. I teraz chodzi mi o to czy te temperatury sa takie jak powinny byc i nie mam sie czym denerwowac czy moze ja cos schrzanilem przy zakladaniu. Z gory dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mozliwe , ze ukruszlyles rdzen , ale niekoniecznie tak musi byc... A seryjna paste zdzierales z tego whisper'a?? I czy te temperaturki sa przy zamknietej czy otwartej obudowie?? Jeszcze pytanie ode mnie , wczoraj przy przesmarowywaniu mojego proca delikatnie go ukruszylem ( wielkosc glówki od igly). Czy juz taka mala krzywda moze byc az tak znaczaca , ze temperatury na standarcie dochodza do ok 57*C przy whisper rocku IV? (1800xp+) :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 seryjna zdjalem i nalozylem Termopoxa 75AGS, a odudowa jest zamknieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 masz Solteka DRV5 ,moze podajesz temp z diody procka jezeli to z diody to jak najbardziej w porzadku sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 masz Solteka DRV5 ,moze podajesz temp z diody procka jezeli to z diody to jak najbardziej w porzadku sa czy z diody to nie wiem ale w AIDZIE pokazuje: Procesor 65* C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...