Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe .. taki maly zarcik.. a raczej prawda z zartobliwej formie jako ze w sobote w okolicach 15 smigam do domku a tam neta nie mam to dzis o polnocy przestalem liczyc seti ;] jutrzejszy dzien komputereks sobie "poodpoczywa" :) w koncu znam odpowiedz na pytanie "a jaką masz temperature w IDLE?" :] wszystkim liczacym w domkach seti życze powodzenia i duzo dobrych WU (tych z ar > 1.2 ;] ) ... moje 10-12 WU dla tweak mniej.. :/ pozdro people .. i nie po przeganiajcie nas za bardzo przez wakacje a tak wyglada moj "tytan" na codzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 sciagnij sobie z 1000 jednostek do cache i licz w domu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Chaosku kochany ja juz dopilnuje, zebys po wakacjach mial co robic goniac Olsztyn AMD Team :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Trzymam za słowo moj ulubiony "szwabie" ;] a jednostek niestety nie biore bo maszyne bedzie skrecona w dol i wylaczana na noc oraz przy dluzszych nieobecnosciach (w akadmiku to nawet jak do domu na swieta jechalem to komp zostawal wloczony i liczycl seti :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe ;] chyba krotko by nie trwalo wysylanie 1000WU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 do domku a tam neta nie mamSkonczy sie postfuckerstwo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 dzis w nocy masz kocówe "na pożegnianie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 cały latam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 do domku a tam neta nie mamSkonczy sie postfuckerstwo :twisted:hehe :D w tym miechu Chaos jest dopiero 4 ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a w poprzednich wcale nie bylem w tych rankingach .. posfuckerstwo zostawiam "szwabikowi" :) BTW .. polecam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=905865#905865 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hehe ja dopiero 14 jestem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...