Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 yy .. no nie do konca .. gdyz mlotek ulegl uszkodzeniu jakis czas temu :D także za główny przyrząd destrukcji poslużyl GLAN ... kaliber 44 ;] marki Steel KLAWIATURA vs GLAN głowni bohaterzy: Chaos, Fido (fotograf) i klawiatura czas akcji: minuta? :) generalnie musice wybaczyc bo nam sie nudzi i mieliscmy sprzetac gdyz niedlugo wyjeżdzamy z akdemika i znalazlem moja stara klawiature którą niegdyś zalalem zupka i po wysuszeniu jzu nie dzialalo z 5 przycisków .. wiec aby zrelaksowac sie w czasie porzadkow postanowilem ja rozwalic :) bo po co ten złom do domu targac :) tyle wstepu przejdzmy do rzeczy :)) Bohaterka felietonu przygotowanie do destrukcji... widac ze glowny bohater szykuje sie do skoku "na malysza" a tu przepiekny telemark z upadkiem centralnie pietami ;] spacja nie dala rady :) Przygotowanie do dalszej destrukcji ostanie poprawki i uderzenie ;] juz obserwujemy lekkie rozczlonkowanie klawiatury .. ale chce walczyc dalej niestety bez skutku WINNER IS .. :) CHAOS .. hehe bo to on mial glany :) pozdro dla Fida ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Tiaaa... bo zupa była za słona ;] Wam czasem odbija ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jeeeeeeeeeee dobij ja jeszcze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moze nei ma sie czym chwalic ale .. jzu poszla za okno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jzu poszla za okno :DChaos chcial powiedziec poleciala.. bo nozki tez urwalismy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jak my .. to ty chiales postawic ale oberwales :)) a przez okno w sumie ladnie szybowala :) na szczesnie nie trafilem zadnych samochodów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To teraz czekam na monitor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 na szczesnie nie trafilem zadnych samochodów :Dchociaz malo brakowalo, bo jedna czesc spadla jakies 20-30cm od kola jednego z nich :) ParanoiK: nie ma sie co smiac.. pare dni temu kilka polecialo, ale nie z naszych okien wiec nie zdazylismy fotek napstrykac, bo bylo tylko BOOM, alarm w samochodzie, 5 minut ciszy i powtorka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To teraz czekam na monitor ;]taaakkkk!!!! monitor vs glowa chaosa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie no .. moja 15" 5 letnia jesio mi troche posluzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Wy poprostu nie doceniacie wspolczesnej sztuki :wink: Ja Chaosa rozumiem , poprzez to dzielo zniszczenia chcial uzewnetrznic swoje uczucia ( chyba sesja nie idzie ?? :wink: ), mimo ze czyn byl dosc brutalny powinnysmy podejsc do tego ze zrozumieniem. PS: Pozatym czego mozna sie spodziewa od Kogos o ksywie Chaos , ze ja niby pomaluje w kwiatuszki :?: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 I jak tu akademików nie kochać ;]]] Swoją drogą to już nawet latającą lodówkę widziałem i dwupiętrowe łóżko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe ja widzialem telewizor lecacy na kort tenisowy obok DS-u :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 dajcie to na glowna!! dawno nie bylo kontynuacji recenzji xxx vs mlotek; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe .. wyrazam zgode :)) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe .. wyrazam zgode :)) ..dowal wiecej fotek i napisz co to zaklawikord byl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 e tam nie ma wiecej :) moge dac najwyzej w pelenj rozdzialce 1600x1200 :) a klawa to Media-Tech .. MT-131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mozemy jeszcze pojsc na dwor i zrobic foty resztek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mozemy jeszcze pojsc na dwor i zrobic foty resztek :Ddo boju!!! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ;]]]]]]]]] KLIKNIJ BY ZOBACZYC BIG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 dzieki :D szkoda ze nie mam cyfraka... troche sprzetu by sie znalazlo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a podobno tak grzecznie wygladam :) ;p pozdrawiam wszystkim ktorym sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a podobno tak grzecznie wygladam :) ;p pozdrawiam wszystkim ktorym sie podoba :) a gdzie monitor ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 szkoda lba :) i nie cytuj zdjec stary :) starczy ich w tym topicu juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 szkoda lba :) i nie cytuj zdjec stary :) starczy ich w tym topicu juz :D zdjec nigy za duzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ...Wam czasem odbija ;]]]];) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 W sumie to masz racje birdman, już wyedytowałem i przesłałem na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jajo nie mogles tego na prv wyslac?? albo na gg zapytac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 [...]Swoją drogą to już nawet latającą lodówkę widziałem i dwupiętrowe łóżko ;]8O Tego jeszcze nie widziałem. CHaos bardzo dobre wyczucie siły nacisku :P FiDO świetne ujęcie malucha :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 To ma byc rozwalona klawa ? Trzasnij ja az wszystkie zeby, yyy, klawisze beda osobno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...