p3dzi0r Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 patrzcie patrzcie , mozna wspaniale chlodzic wodę w WC - za pomocą radiatorka , wkładasz do wody i masz zimną wodę http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7077158 wow , ale błyskotliwa wypowiedź :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Mozesz tez co 30 min dosypywac lodu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 patrzcie patrzcie , mozna wspaniale chlodzic wodę w WC - za pomocą radiatorka , wkładasz do wody i masz zimną wodę http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7077158 wow , ale błyskotliwa wypowiedź :D :lol: A to dobre, ciekawe kogo on chce nabrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ja goscia przebije - zamiast radiatora proponuje wlozyc do wody caly cooler!!! To dopiero nam wiadlo zamarznie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A moze tak tuz nad woda jakos zawiesic 4 Sunonki? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 patrzcie patrzcie , mozna wspaniale chlodzic wodę w WC - za pomocą radiatorka , wkładasz do wody i masz zimną wodę http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7077158 wow , ale błyskotliwa wypowiedź :D ROTFL :) Ciekawe co autor miał na myśli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Coz za geniusz. Nie ma to jak powiew swiezego pomyslu. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A nie lepiej w wodzie zalozyc wotercooling? Jaka wydajnosc !!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 "]A nie lepiej w wodzie zalozyc wotercooling? Jaka wydajnosc !!! :P... a zestaw do wc bedziemy chlodzic cieklym azotem a jak ktos nie ma to nich po prostu wstawi go do lodowki (ew zamrazarki - przyrost mocy o 30% :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 kolejny agent na allegro.pl tzw spec od overclokingu ale wiecie co? i tak nie przebije goscia od tego przepieknego regulatora napiecia do nawiewu w budzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 kolejny agent na allegro.pl tzw spec od overclokingu ale wiecie co? i tak nie przebije goscia od tego przepieknego regulatora napiecia do nawiewu w budzie :lol: BUUUUU A ja nie widziałem bo już zdjęli tą aukcję :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 kolejny agent na allegro.pl tzw spec od overclokingu ale wiecie co? i tak nie przebije goscia od tego przepieknego regulatora napiecia do nawiewu w budzie :lol: BUUUUU A ja nie widziałem bo już zdjęli tą aukcję :( ja etsh :( al;e qrde, w sumie to nie pishcie, ze on oshookooje, bo prawde mowi :D zwieksha powierzchnie oddawania cioepla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...