Garfield^ Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Witam jestem w tarkcie moda budy, założenia mam takie: - wyciać otwory na wentyle z przodu, z tyłu i na górze budy oraz na węże, gdyż nagzrewnica będzie na zewnatzr (wykonane) - pomalować bude wew i chyba na zew - zrobić dwie niebieskie zel-katody na oswietlenie (wykonane), ładnie się prezentują z moim neibieskim wentylem na zalmanie na nb - złożyć całe wc ładnie - wyciać okno i tu pojawia się problem, gdyż nie chcę standardowego kwadrata, prostokąta czy też okna, lecz czegoś nowego i ładnie prezenetującego się, a zaraz musi spełaniac jedno kryterium, a mianowicie mam pojemnik na wode podkoszyczkami na napędy (koszyczek na HDD i FDD wywaliłem) i chcę żeby on był widoczny natomiast żeby nie było widac koszyczka 5.25". Dlatego zwaracam sie do was z prośbą o podsunięcie mi jakiegoś pomysły na ekstra okno, z góry thx :wink: Jak skończe to planuje jeszce założyć jakieś grille, zrobić porządek z kablami, a w przyszłości front panel do regulacji wentylatorów. PS.1 Jeśli załatwia cyfraka zrobie pare zdjęć i wrzuce. PS.2 Czym najelpeij ciąć aluminionowe radiatorki, bo zakładam na pamieci na grafie i mosfety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Może takie L-owe? Wiesz, ten dolny cycek od L pod koszyki. Albo kilka takich okrągłych lubo eliptycznych, figlarnych dziurek des-Durek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 1) Dużo niewielkich dziurek na całym boku, tak, by pokazywały to, co chcesz; 2) jakieś oczkopodobne kształty, jeden poziomo na dole, ze dwa-trzy nad płytą główna w odpowiednich miejscach. 3) L - było tego... że nawet sobie zakupić możesz gotowca 4) wymyśl jakiś symbopl/schemat/obraz 2bit i wytnij go, od spodu plexi, bedize fajnie, jak zaczniesz zmieniać kolorki. 5) wymyśl coś sam ;) Aluminium najlepiej ciąć piłą. Polecam do dremela tarcze zbrojone bardzo cieniutkie lub dobrej jakości piłę do metali nieżelaznych. Jest czymć pokryta, nawet miedź tnie łatwiej, niż inne. I najważniejsze: czymś ostrym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ciołem radiator dremlem i jak dla mnie 3 tarcze (zwykłe dremlowskie) na pare centymetrów to zdecydowanie za dużo, brzeszczotem jak robiłem to coś cięzko szło, kupie nowy to może będzie git z a tym oknem dalej myśle, bo już bym wycinał tylko nie mam pomysłu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...