Ritchie Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam... mam maly problem.Ostatnio robilem sobie scana i mks_vir wykryl mi wirusa-sciagnelem z netu.Wykrywa go ale nie chce usunac :( Dlaczego? mam najnowsza aktualizacje z netu.Mozecie mi polecic jakiegos antywirusa(kozackiego :wink: )ktory go usunie.Bede bardzo wdzieczny. Na jednym kompie moga byc 2 antywirusy jednoczesnie? Z gory dzieki Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 2 antywiry teoretycznie moga byc, ale zamulaja system poza tym po co 2, lepiej miec 1 ale dobry np. www.avast.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ritchie napisz jak się nazywa ten wirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritchie Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 dzieki.. usunelem go Dr.Web'em i jest juz ok nazywal sie wind.vxr i siedzial w windowssystem32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 To ze MKS nie potrafi usunąć wirusa jest jak najbardziej normalne. Jedyne do czego nadaje się ten program to do odinstalowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritchie Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jeszcze jedno pytanko:Mam tego Dr.Web'a ale zeby w pelni z niego korzystac trzeba miec klucz rejestracyjny-jak moge zdobyc ten klucz?Znacie jakies zrodlo z ktorego mozna sciagnac ten klucz albo caly progarm z kluczem? Bede bardzo wdzieczny :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 http://www.drweb32.pl/cennik.php http://www.drweb32.pl/zamowienie.php Jeżeli chcesz coś darmowego to Bahor dał ci link do Avast'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...