Q Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Siema. Mam pytanie. Wie ktoś kiedy bedzie premiera w Polsce Nowej Octavi? Polska strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Chyba na jesieni. Ale pewny nie jestem. Ciekawe jaką cenę dowalą :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No właśnie bardzo mi się ten samochód podoba. I jeśli będzie miał podobną cenę jak stary model to będzie rewelka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No właśnie bardzo mi się ten samochód podoba. I jeśli będzie miał podobną cenę jak stary model to będzie rewelka ! O cenie zapomnij :lol: U zachodnich sąsiadów dobry wariant ze 100 dieslem kosztuje 100 tysięcy po przeliczeniu :lol: :wink: Golas będzie pewnie oscylował wokół 60 tysięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 napisz maila do skody i sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja wiem bo mieliśmy kupować nową Octavie, ale w końcu sprawa się rozeszła...Nowy model ma być wrzesień, początek października, taki info dostał tatuś od dealera w naszym mieście, imho fajna jest ta Octavia, a cena będzie wyższa niż teraz, ma się zaczynać od ponad 80k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja wiem bo mieliśmy kupować nową Octavie, ale w końcu sprawa się rozeszła...Nowy model ma być wrzesień, początek października, taki info dostał tatuś od dealera w naszym mieście, imho fajna jest ta Octavia, a cena będzie wyższa niż teraz, ma się zaczynać od ponad 80k. Nie gadaj głupot... SuperB jest w tej cenie... A Octavia to auto o klasę niższe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja wiem bo mieliśmy kupować nową Octavie, ale w końcu sprawa się rozeszła...Nowy model ma być wrzesień, początek października, taki info dostał tatuś od dealera w naszym mieście, imho fajna jest ta Octavia, a cena będzie wyższa niż teraz, ma się zaczynać od ponad 80k. Nie gadaj głupot... SuperB jest w tej cenie... A Octavia to auto o klasę niższe... Nie pomyślałeś, że cene Superb też zwiększą? To jest cena orientacyjna, która koleś podał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A mi sie ta nowa Octavia nie podoba.... wole moje AUDI A4 :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A mi sie ta nowa Octavia nie podoba.... wole moje AUDI A4 :):)A coś więcej o tej A4 możesz powiedzieć? Który rocznik? Silnik jaki? Wyposarzenie? Czy ściemniasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nie gadajcie fajna jest ta nowa Octavia. SuperB jest już ciut za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ceny w Czechach: http://www.skoda-auto.com/cze/model/newoct...avia/pricelist/ przeliczcie sobie wg, kursu NBP za koronę 0,145 . Hehe, wersja 1,4 55KW będzie wymiatać... Chyba trzeba będzie ją nogą popychać.... Póki co, szanse dla nie ma tylko Diesel 2,0, za ~90000PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ceny w Czechach: http://www.skoda-auto.com/cze/model/newoct...avia/pricelist/ przeliczcie sobie wg, kursu NBP za koronę 0,145 . Hehe, wersja 1,4 55KW będzie wymiatać... Chyba trzeba będzie ją nogą popychać.... Póki co, szanse dla nie ma tylko Diesel 2,0, za ~90000PLN. No jak we Flinstonach :lol: BTW - mi sie niespecjalnie podoba - głównie przód - reszta ok... Swego czasu był Opel Vectra 1.6 60KM - to jeszcze mniej, a samochód chyba nawet większy - to dopiero było - no i fajne komentarze w pismach, czy programach motoryzacyjnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Stara ma ładniejszą fizys, ta nowa jakaś wygładzona za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A ja za skodami ogólnie nie przepadam, bo nie lubie narodu czeskiego. Chociaż wiem, że są to dobre i tanie auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 i tanie auta. buahahahahha czasy komuny sie skonczyly;] teraz gdy vw przejol to ceny ma takie same jak u vw;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 i tanie auta. buahahahahha czasy komuny sie skonczyly;] teraz gdy vw przejol to ceny ma takie same jak u vw;] True, true.... :) Te samochody maja tylko znaczek i nazwe Skoda - reszta to audi i vw.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja(a dokładniej moi starsi mają Octe 1,9TDi AGR 90KM), autko jak na taką krote z takim silniczkiem chodzi ładnie, ciśnie 205km/h, pali mało, a zapłaciliśmy ok.60tyś. 2 lata temu. Wersja ICE(Ambiente z klimą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A to źle? Znaczy że w środku VW i Audi? Nie pieprzta wieprza pieprzem właściwie, pepiczny funkel nówka nie śmigany ziemiopłód równy takiemuż passatowi ceną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Te samochody maja tylko znaczek i nazwe Skoda - reszta to audi i vw....Ciakawostka: Jeżeli masz OCTE bez podłokietnika to z tyłu przed popielniczką jest taki pojemniczek mały, złap go dwoma rękoma(po bokach) i ostrożnie podnieś(odczep) i looknij w tamtą przestrzeń a zobaczysz coś dziwnego :twisted: Nawet rama jest z VW/Audi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Te samochody maja tylko znaczek i nazwe Skoda - reszta to audi i vw.... Ciakawostka: Jeżeli masz OCTE bez podłokietnika to z tyłu przed popielniczką jest taki pojemniczek mały, złap go dwoma rękoma(po bokach) i ostrożnie podnieś(odczep) i looknij w tamtą przestrzeń a zobaczysz coś dziwnego :twisted: Nawet rama jest z VW/Audi :twisted:dziwisz sie??- mieliby robic nową płyte dla octawii ?? - ona byłaby droższa niz passat :twisted: a tak w ogole to stara octawia jest na płycie podłogowej golfa IV wiec passat jest i tak wiekszy i ... lepszy(uzyte materiały w obu autach różnią się jakością) - fakt jest tez droższy a nowa oktawia jest drozsza bo weszlismy do unii przecież Golf V w najubozszej wersji jest tanszy niz IV basis ;] ale to sie niestety zmieni tak czy siak - wolałbym kupić gorszą wersję passata niż lepiej wyposażoną octawię - wiem ze wielu się nie zgodzi ale jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 to ja juz wole kupic superb najgorsza wersje za 80tys;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie pomyślałeś, że cene Superb też zwiększą? To jest cena orientacyjna, która koleś podał. Ta i kto tego SuperB-a kupi po tej podwyżce ? Swego czasu był Opel Vectra 1.6 60KM - to jeszcze mniej, a samochód chyba nawet większy - to dopiero było O której Vecktrze mówisz ? O tej najnowszej ? Bo poprzednia była dużo mniejsza od nowej Octavii. A te benzynowe, słabe silniki to żenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 to ja juz wole kupic superb najgorsza wersje za 80tys;]Ja wolę superB od Passata. Ma lepsze wyposażenie i jest większa. Oczywiście wersja podstawowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a ja bardzo lubie skody 8) mój starszy od zawsze jeździł skodą, teraz mamy felicje 1.3 w wersji kombi, i uważam ten samochodzik za śliczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja wole jakies autko z Monster Garage :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja a w zasadzie mój ojciec ma Octavię ICE 1,9TDi 110KM. Przyspieszenie ma niezłe i ogólnie samochodzik się nieźle prowadzi, ale mnie wkurza trochę miękie zawieszenie. Strach tym jeździć powyżej 140km/h bo masz wrażenie że zaraz odfruniesz. Lepiej wg mnie kupić używane Audi A4 lub A6 albo BMW 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Swego czasu był Opel Vectra 1.6 60KM - to jeszcze mniej, a samochód chyba nawet większy - to dopiero było O której Vecktrze mówisz ? O tej najnowszej ? Bo poprzednia była dużo mniejsza od nowej Octavii. A te benzynowe, słabe silniki to żenada... Mówię o poprzedniej Vectrze - a jest ona o 8cm krótsza od nowej Octavii, więc nie tak znowu duzo, jest też trochę wyższa - ogólnie bardzo podobnie jak stara Octavia - ale ona była trochę lżejsza - jednak te róznice są tak niewielkie, że ma to małe znaczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 i tanie auta. buahahahahha czasy komuny sie skonczyly;] teraz gdy vw przejol to ceny ma takie same jak u vw;] True, true.... :) Te samochody maja tylko znaczek i nazwe Skoda - reszta to audi i vw.... Jakość wnętrza w Skodzie i materiały różnią się od Audi :wink: , silniki i niektóre płyty podłogowe są podobne bo nie opłaca się robić 2 zbliżonych do siebie płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wy tu o autkach nie z tej ziemi dla szaraka polaka a mnie zaciekawila pare dni temu na tvnturbo nowa dacia logan ! wyglad taki sobie bebechy od tali bagaznik tez nie mniejszy a cena ma nie przekraczac 5tys ojro IMO ciekawe autko jezeli bedzie niezawodne , zrobione z mysla o rynkach w krajach wschodu "rozwijajacych sie " ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...