kszyhoo Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Mam OS, którego nazwa zawiera się w temacie, ale jest to wersja angielska i nie wiem czy istnieje z polską obsługą, czy wie ktoś może czy istnieje coś takiego jak spolszczenie dla tego systemu? ewentualnie skąd można cos takiego pozyskać? bylbym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 1. Nie Windows 2003 Serwer tylko Windows Server 2003 2. Spolszczenia nie ma. 3. Jest wersja polska całego systemu. Mozna znaleźć ją w sklepie. 4. http://windows2003.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jest do tego spolszczenie bo sam kiedyś miałem , tylko sorry ale nie pamiętam jak to się nazywalo. Ściągnełem ze strony microsoftu . Jest to chyba multilanguage czy jakoś tak. I działa chyba tylko z legalnymi systemami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...