Meehow Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 No wlasnie. Dodam, ze elekronika padla po grzebaniu z kabelkami zasilki. Pod 5V przez przypadek podlaczylem 12V i na odwrot. Polecial dymek, komp sie wylaczyl i tyle po dysku. Wiem, ze dysk zkopalem w debilny sposob i komentarzy na ten temat mi nie trzeba. :oops: Moze mnie ktos wspomoc rada. Da sie to jakos naprawic ? Gdzie moglbym dostac elektronike na wymiane ? Dysk to Seagate Barracuda 120GB 7200 obrotow 8MB cache model: ST3120026A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Szukaj na Allegro moze akurat bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 mi padla elektronika w moim WD1200JB i jak narazie dysk lezy w serwisie i czeka az sie znajdzie nowa. Co gorsza problem jest w tym, ze nowe dyski WD1200JB maja zupelnie inna elektronike. Takze narazie pozostaje mi czekac az sie znajdzie w koncu ta jedyna... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehow Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Uuffff... mam nadzieje, ze panowie z Seagate'a nie bawili sie w unowoczesnianie elektroniki w swoich produktach :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Tylko szukaj wersji firmware z identycznym numerkiem całości (np. 3,16 i 3,58) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...