Piotr_Sz Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mam taki problem z win 98se po uruchomieniu pojawia mi się komunikat że explorer wykonał nieprawidłowa operację i nastąpiło jego zamknięcie. po kliknięciu na zmknij zostaje pusty pulpt nic dalej się nieładuje . Wczesnie korzystałem z internetu komputer się zawiesił po resecie komputer zarządał numeru seryjnego windowsa kiedy wprowadziłem ten i dałem ok pojawił się taki komunikat jak wsześniej wymieniłem po powturnym uróchomieni komputer nie prosił minie już o numer seryjny tyko całyczas pojawia się komunikat obłedzie. Mam takie czy jest jakiś sposub na naprawę tego błędu bez potrzeby instalowania systemu od nowa pytam dlatego że mam jeszcze win xp i niechciałbym instalować go od nowa. I moje ostatnie pytanie czy Czy można zainstalować win 98se bez konieczności powtórnego instalowania xp. Win98se mam naprtycji fat32 a win xp na ntft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Przeinstaluj 98. Jeżeli zrobisz to bez formatowania dysku powinno działac wszystko bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...