model1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Chciałbym wymienić swój zasilacz mam Codegena 400W Mój kumpel ma Targana 380W podobno to takie dobre? Kupił go na WGK ( Warszawska Giełda Komputerowa). Jak myślicie opyla się wymieniać nie chciałbym żeby stary spalił mi mojego sprzeta :!: Dał za niego 295zł 8O Nie długo kupuje Karta Graficzna FX 5700 Ladek lub coś w tym stylu i nagrywarkę DVD i niechcę aby się sprzęt posypał :lol: To jaką zasilke radzicie :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jest multum watkow o zasilaczach,moze bys chociaz zajrzal do tamtych tematow? do 200zl bierz chiefa 360W DF,do 300zl bierz Tagana 380W(bardziej cichy i mocniejszy/stabilniejszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 chief df od sirteca 230zl a do 200zl to naj modecoma 350 gtf 135zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Sory z nowy post. Ale przeczytałem multum tego i co? Dalej mam mętlik w głowie co <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Chief ci spokojnie starczy(Modecom zreszta tez)-jesli planujesz zakup przyszlosciowy(krecenie,wymiana tego GF) to bierz Tagana-nie oszczezaj na zasilaczu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja niepisałem nic o cenie moge przeznaczyć gdzieś do 320zł Mam 3 wentyle w budzie na to też zwrućcie uwagę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Na moj gust nie pozostaje inny wybor niz ten Tagan,ale moge sie mylic;) Moj wyrabia z palcem w **** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 TAK moim zdaniem też Tagan posiada bardzo duze natężenie na lini 12V wynoszące 22 A. Czyli jak masz płytke ciągną napięcia dla procka z lini 12 v niepozostaje ci inny wybur :D do tego tagan jest bardzo cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja podobnie myślę że ten targan to dobry wybór tylko jest jeden minus ten zasilacz jest przeznaczony do obudowy Bigtower! Ma za długie kable! Mój kumpel go wczoraj kupił byłem to widziałem! Może są wersie z krótszymi kablami??? Chodzi o to żebym dostał ten zasilacz na WGK!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 to sie cież ze ma długie jak będziesz chciał robić drewniana obudowa jak ja to ci sie przydadż seryjnie. pozatym co xza problem poukłdać je sobie łądnie w obudowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalev Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!]o jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony. Nie huczy, nie stuka, cicho pracuje, i jaki stabilny! Oczywiście miałem ograniczoną kwotę pieniężną ale zakup i tak był udany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Racja madecom są supe ja mam 300w gt1 i jest super cichy póki nieprzejdzie na wyższe oborty bo w tedy sie już ta superowosć kończy bo szumi przez to że ma takie standardowe dziurki na wiatrak a nie grill jak te lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Tez zmieniam zasilke Przeczytalem kilka postow i ten Tagan 380W bedzie najlepszym wyborem Ja sie zdecydowalem na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Perez Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a wg mnie są przereklamowane, i lekko przegieli z prędkościa wentyli. Kupiłem 380W to mi się procek zaczął gotować a mam SP-94. Na chiefie miałem trzydzieści pare stopni, a teraz grubi ponad 55!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Cisza kosztuje,dlatego musisz zrobic dodatkowy obieg powietrza ouszczony na 5-7V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Siema gruby perez :-) co tam u ciebie Te wiatraki wcale nie są przereklamowane tylko są cool!!!!!! wydajne i dobre!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry:czlowieku ten modecom ma 100 tys godzin bezawaryjnej pracy wiesz co mowisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry:czlowieku ten modecom ma 100 tys godzin bezawaryjnej pracy wiesz co mowisz? Spytaj się w jakich warunkach ma te 100tys godzin (...) - są to tak zwane "warunki optymalne" - czyli odpowiednia temperatura, wilgotność, odpowiednio długie przerwy w pracy, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry:czlowieku ten modecom ma 100 tys godzin bezawaryjnej pracy wiesz co mowisz? Spytaj się w jakich warunkach ma te 100tys godzin (...) - są to tak zwane "warunki optymalne" - czyli odpowiednia temperatura, wilgotność, odpowiednio długie przerwy w pracy, itd... ty ja o tym wiem ten kto chce moze doczytac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Perez Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Siema gruby perez :-) co tam u ciebie Te wiatraki wcale nie są przereklamowane tylko są cool!!!!!! wydajne i dobre!!!!!!!! Ja nie pisałem o wiatrakach tylko, o zasilaczach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Siema gruby perez :-) co tam u ciebie Te wiatraki wcale nie są przereklamowane tylko są cool!!!!!! wydajne i dobre!!!!!!!! Ja nie pisałem o wiatrakach tylko, o zasilaczach ;-) Sorki myślałem o czym innym a pisałem o czym innym małe zamyślenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...