Skocz do zawartości
model1

Jaki zasilacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym wymienić swój zasilacz mam Codegena 400W Mój kumpel ma Targana 380W podobno to takie dobre? Kupił go na WGK ( Warszawska Giełda Komputerowa). Jak myślicie opyla się wymieniać nie chciałbym żeby stary spalił mi mojego sprzeta :!:

Dał za niego 295zł 8O

Nie długo kupuje Karta Graficzna FX 5700 Ladek lub coś w tym stylu i nagrywarkę DVD i niechcę aby się sprzęt posypał :lol:

To jaką zasilke radzicie :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK moim zdaniem też Tagan posiada bardzo duze natężenie na lini 12V wynoszące 22 A. Czyli jak masz płytke ciągną napięcia dla procka z lini 12 v niepozostaje ci inny wybur :D do tego tagan jest bardzo cichy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podobnie myślę że ten targan to dobry wybór tylko jest jeden minus ten zasilacz jest przeznaczony do obudowy Bigtower! Ma za długie kable! Mój kumpel go wczoraj kupił byłem to widziałem! Może są wersie z krótszymi kablami???

Chodzi o to żebym dostał ten zasilacz na WGK!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!]o jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony. Nie huczy, nie stuka, cicho pracuje, i jaki stabilny! Oczywiście miałem ograniczoną kwotę pieniężną ale zakup i tak był udany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja madecom są supe ja mam 300w gt1 i jest super cichy póki nieprzejdzie na wyższe oborty bo w tedy sie już ta superowosć kończy bo szumi przez to że ma takie standardowe dziurki na wiatrak a nie grill jak te lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.

Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja śmigałem przez półtorej roczku na najtańszym MegaBajcie i to było największe [ciach!] jakie kiedykolwiek miałem. Nie dość że świszczał i stukał jak cholera to jeszcze niedawno mi się przepalił. Wymieniłem na ModeCom'a 350W i jestem strasznie zadowolony.

Do czasu kiedy i ten zacznie stukać, wyć i być niewystarczający(czyli niedługo) :cry: :cry: :cry:
czlowieku ten modecom ma 100 tys godzin bezawaryjnej pracy wiesz co mowisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spytaj się w jakich warunkach ma te 100tys godzin (...) - są to tak zwane "warunki optymalne" - czyli odpowiednia temperatura, wilgotność, odpowiednio długie przerwy w pracy, itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spytaj się w jakich warunkach ma te 100tys godzin (...) - są to tak zwane "warunki optymalne" - czyli odpowiednia temperatura, wilgotność, odpowiednio długie przerwy w pracy, itd...

ty ja o tym wiem ten kto chce moze doczytac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema  gruby  perez  :-)  co  tam  u  ciebie

Te  wiatraki  wcale  nie  są  przereklamowane  tylko  są  cool!!!!!!

wydajne  i  dobre!!!!!!!!

Ja nie pisałem o wiatrakach tylko, o zasilaczach ;-)

Sorki myślałem o czym innym a pisałem o czym innym małe zamyślenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi