Pakemonus Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Mam takie lamerskie pytania: Czy bezpiecznie jest przenosic dysk twardy, na ktorym jest zainstalowany windows? Chcialbym wpasc z dyskiem do kolegi. Jezeli on ma xp i ja, to ktory sie uruchomi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Uruchomi się ten, który w biosie będzie ustawiony jako pierwszy w kolejnosci do uruchamiania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 jak nie bedziesz nim rzucac ani zostawiac na deszczu to nie powinno sie nic stac :) (obchodz sie delikatnie po prostu). najlepiej jak sprawdzisz na dysku(powinna byc naklejka) jak ma byc zworek aby dysk byl na slave i zmien na slave przed podlaczeniem dysku u kolegi. jak nie podlaczycie pod primary powinno byc ok, bo w biosie sie raczej bawic nie bedziecie. powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakemonus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 dzieki za odpowiedzi :-D mam nadzieje, ze nie zepsuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...