jacek z Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 CZE ludziska, moze ktos ma taki zestawik - i co sie udało wam wykrecic??? zastanawiam sie czy nie przepalic, tylko szkoda procka jesli padnie.póki co to jest 2000@2600,ale kusi mnie wiekszy cache :) LUDZISKA-CZEPIACIE SIE SKRÓTU - OVERLOCK,TAK JAKBYSCIE NIE WIEDZIELI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 W przypadku cache to nie przepalasz tylko łączysz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ATHL 2000 XP+, MSI K7N2 DELTA - OVERLOCK1. Overlock to taka maszyna do szycia, chyba chodziło Ci o coś innego :P 2. Nie ten dział, takie pytania na podstawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 CZE ludziska, moze ktos ma taki zestawik - i co sie udało wam wykrecic??? zastanawiam sie czy nie przepalic, tylko szkoda procka jesli padnie.póki co to jest 2000@2600,ale kusi mnie wiekszy cache :):lol: chyba "przepalisz ten cache" jak nie poczytasz choćby podstaw o "OverLockingu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 CZE ludziska, moze ktos ma taki zestawik - i co sie udało wam wykrecic??? zastanawiam sie czy nie przepalic, tylko szkoda procka jesli padnie.póki co to jest 2000@2600,ale kusi mnie wiekszy cache :):lol: chyba "przepalisz ten cache" jak nie poczytasz choćby podstaw o "OverLockingu" :lol: Może ma thortona i źle sprecyzował myśl :wink: OT: Gratulacje z okazji Bartona kucyk :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...