yogurcik Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Wygląda to tak przez caly czas mialem kompa podkreconego jak w konfigu nizej działał nie bylo problemów ostatnio wyłaczył mi sie na grze Max Payne (rozdz 1024-7..) mowie do siebie pewnie sie biedak wkacu zagrzał wiec odpalilem go znow wszedłem do biosu ustawiłem na 1.8 Ghz v core 1.5v . Odpalil gra chodzila wszytsko bajka do pewnego momentu gdy chcialem właczyc WINAMP-a ....... BLOKADA tzn muza wskakuje na liste ( nie wazne czy jeden kawalek czy dwa z HDD) ale cisza... stio jak wmorowany i tak koło 5-15 sekund mowie sobie cos pewnie mam z grajkiem ale widze ze i IE sie muli w ten sam sposob i inne aplikacje np paint . Ustawilem spowrotem na 2.4 fsb 150 vcore 1.7v ( 1.65v) i działa bez problemow dziwna sprawa ................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 :lol: no dziwna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 To masz problem :D A tak na serio to ci sie pewnie procek troche przegrzal i teraz pokutuj(albo rob jak berkut) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 zawsze twierdzilem, ze P4 ponizej 2GHz do niczego sie nie nadaje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 to ciesz sie ze na 2,4 chodzi spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Wygląda to tak przez caly czas mialem kompa podkreconego jak w konfigu nizej działał nie bylo problemów ostatnio wyłaczył mi sie na grze Max Payne (rozdz 1024-7..) mowie do siebie pewnie sie biedak wkacu zagrzał wiec odpalilem go znow wszedłem do biosu ustawiłem na 1.8 Ghz v core 1.5v . Odpalil gra chodzila wszytsko bajka do pewnego momentu gdy chcialem właczyc WINAMP-a ....... BLOKADA tzn muza wskakuje na liste ( nie wazne czy jeden kawalek czy dwa z HDD) ale cisza... stio jak wmorowany i tak koło 5-15 sekund mowie sobie cos pewnie mam z grajkiem ale widze ze i IE sie muli w ten sam sposob i inne aplikacje np paint . Ustawilem spowrotem na 2.4 fsb 150 vcore 1.7v ( 1.65v) i działa bez problemow dziwna sprawa ................... :D :D :D :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a moze cos mam z systemem co prawda nie instalowalem na nowo a to wszytsko co jest w kompie bylo instalowane na 2.4 ghz wiec moze jak go zwolnilem .................ach taka glupia teoria wpadla mi do glowy tak mialo byc :D :) :o :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 P4 ponizej 2.0Ghz ..... Hmm. Jest AMD ma wreszcie ponad 2.0Ghz !!! :) Oczywiscie, ze to wina softu !!! Heh, paint nie muli nawet na P200MMX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 :twisted: :twisted: :twisted: pewnie i nie ma to jak AMD pewnie i takie tam bzdety ciekawe czy amd poszed by na takiej czestotliwosci HE ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 :twisted: :twisted: :twisted: pewnie i nie ma to jak AMD pewnie i takie tam bzdety ciekawe czy amd poszed by na takiej czestotliwosci HE ?????? Nie zrozumiales :) Ten moj post byl niejako odpowiedzia na dziwactwo w postaci zawsze twierdzilem, ze P4 ponizej 2GHz do niczego sie nie nadaje A Twoj problem lezy tylko po stronie softu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 acha temperatury prz 2.4 ghz normal to kolo 45-47 stres 55-60 ( stresa sprawdzalem sis sandra przez 1 h moze za krotko ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 acha temperatury prz 2.4 ghz normal to kolo 45-47 stres 55-60 ( stresa sprawdzalem sis sandra przez 1 h moze za krotko ???Co do stresa to najlepiej sprawdzić cpuburnem i wtedy to się dopiero można zdziwić (tak się ciepło robi :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 acha temperatury prz 2.4 ghz normal to kolo 45-47 stres 55-60 ( stresa sprawdzalem sis sandra przez 1 h moze za krotko ??? Trzeba bylo go jeszcze zapalniczka ogrzewac to by godzinka w Sandrze starczyla . A na powaznie to wez sobie jakis progs typu HotCpu instalnij i nie wyskakuj z takimi tematami , tylko najpierw system przeinstaluj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...