PFK Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 8K5A2+B2 nowa plyta epoxa, czy ktos wie cos na jej temat? podobno ma tyle opcji ze 8K3A i 8K5A2 przy niej wysiadaja, mozna zmieniac napiecie agp i pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Dokladnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Na mojej 8kta3+ pro tez mozna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ehhhh ja mam DRV4 i napięcia pamieci i agp tez mozna zmieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 To co różni tą płytę od innych podobnych to obsługa Bluetooth ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...