millor Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 BEDE MIAł W CZWARTEK 3lata i 5 lat gwaracji FAJNY ZESTAW TYLKO CZY DA SIE RADIATOR ŚCIAGNĄĆ A JAK BY KTOŚ CHCIAL TO MOGE ZAMÓWIĆ COŚ TAKIEGO ATI ORGINAŁ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Nie dzieki, prowadze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 To chyba "rąbane" te komponenty . .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 WSZYSTKIE BOX ORGINAŁ TYKO Z CZECH WIECIE COŚ NA TEMAT KRENCENIA TEGO ANTKA BOXOWEGO CZY COOLER JEST POŁACZONY Z RDZENIEM TAKA PROMOCJA DLA MNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Co nikt nie wiem nic o boxowym XPEKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 z czech :) to pewnie rąbany :) tam mają ceny 2 razy wyższe niż u nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja XP 1700+ bez zadnej laski i znajomosci, oczywiscie z VAT-em moge miec za 300zl. Oczywiscie wzglednie wiatrak i 3 lata zamiast roku moze byc warte 100 zlociszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...