lam3r Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Czy istnieją stery, które umożliwiają regulację FILTROWANIA ANIZOTROPOWEGO w OpenGL (z 31 MB na 2 MB lub 127MB) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 chmm anisotropia z tego co weiem to jest dostepna w trybach 2x 4x 6x 8x 16x. a z tymi mb chodzi ci chyba o przydzilani iloeści pamięci katrom pci. jezłei masz karte na złaczu agp to możesz sobie darowac i używac opcji w biosie AGP APARATURE SIZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 korzystajac z tego topicu mam pytanie: jak wylaczyc w 3dmarku03 anizo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 musisz mieć orginalaną wersję marka ;) za pomoca steró sie raczej nieda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a korzystając z wątku może ktoś wie jak aa iaf w omegach albo czy są omegi gdzie się to da wyłączyć bo minimum to 2x w albo zależnie od aplikacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 zależne od aplikacji to znaczy ze ustala program np: gra czyli zazwyczaj jest wyłaćzone wiec niemartwie cie pozatym w grze morzecie sobie ustalić jakie chcecie. Całkowite wyłączenie chyba możliwe niejest. Bo jaki to ma sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Całkowite wyłączenie chyba możliwe niejest. Bo jaki to ma sens. Chyba się mylisz. Ale to szczegół :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Znów no nie :D to jak wyłączyć anisotropię. u mnie na ati radku nieda sie najwyżej da sie właczyć zależne od aplikacji czyli aplikacja będzie kontrolowac czy jest anizo czy niema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Znów no nie :D to jak wyłączyć anisotropię. u mnie na ati radku nieda sie najwyżej da sie właczyć zależne od aplikacji czyli aplikacja będzie kontrolowac czy jest anizo czy niema Choćby radlinkerem wymusić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 na 100% idzie!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 w radlinkerze nie ma nic na temat aznio ( moze mam jakas stara wersje ??). Jak ktos wie dokladnie jak to wylaczyc to moze by tutaj napisal i odrazu bylo by wszystko wiadomo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 wchodzisz w zakladke open Gl i Direct 3d tam mozna to ustawic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 zakładka w radlinkerze direct 3d i open gl to to samo co zwykłe ustawienia. Panowie mam taki problem po włączeniu w tym miejscu aa i af nie działa mi ono. Sprawdzone w paru grach np benchmarkiem ut2003 i fps ten sam nic nie spada. Może ktos ma jakiś pomysł.nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a zatwierdziles ustawienia!??? sprobuj tym prograem attsetupa zatwierdziles ustawienia!??? sprobuj tym prograem attsetup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...