Skocz do zawartości
lordolas

Linux na procka RISC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Wszedłem w posiadanie kompa HP Visualize B 1000 z prockiem RISC no i potrzebuje jakiś systemik na tą maszynke. Najlepiej jakiś ReD Hacik albo cuś. Ma ktoś coś takiego albo namiar na FTP z takim stufem :D ? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy poswieciles choc 10 sekund na samdzielne poszukiwanie interesujacej cie dystrybucji ??

P.S. To juz przegiecie co robi sie na tym forum! Niedlugo ludzie beda pytali: " Czy wie ktos moze jak wlaczyc komputer?" Zastanawiam sie nad sensem zagladania na to forum. Ogromna czesc topicow jest omowiona na stronach w przyklejonych postach na gorze. I co z tego jak nikt tam nie zaglada bo latwiej jest zapytac! Ludzie troche samodzielnosci i wstydu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem szukałem - nie bój nic ale znalazłem tylko to http://www.openpa.net/linux.html i tam był link do FTP z imidżami do debiana. Mam doświadczenie z red hatem więc zapytałem własnie tą dystrybucję. Jak ci nie pasi to nie musisz odpowiadać - polecam melise przed wejściem na forum. A co do zrzędzenia takich jak ty, że to już było albo użyj wyszukiwarki albo coś tam jeszcze jest to równie idiotyczne, nudne, uciażliwe i nie wnoszące nic ciekawego do dyskusji jak te banalne pytania noobów.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem szukałem - nie bój nic ale znalazłem tylko to http://www.openpa.net/linux.html i tam był link do FTP z imidżami do debiana. Mam doświadczenie z red hatem więc zapytałem własnie tą dystrybucję. Jak ci nie pasi to nie musisz odpowiadać - polecam melise przed wejściem na forum. A co do zrzędzenia takich jak ty, że to już było albo użyj wyszukiwarki albo coś tam jeszcze jest to równie idiotyczne, nudne, uciażliwe i nie wnoszące nic ciekawego do dyskusji jak te banalne pytania noobów.

Pozdrawiam

LOL Takich jak wy (leni uwazajacych ze im sie wsztysko nalezy, nieumiejacych szukac i czytac, instalujacych linuxa bo jest on w modzie) nalezy "resocjalizowac" co tez staram sie czynic badz tepic :) I prosze cie zastanow sie zanim kolejny raz napiszesz "wspanialego" posta z cudownym zapytaniem.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi