Hebol Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Witam mam pytanie mam zamiar kupic dysk po okazyjnej cenie 120 gb 7200 obr. 2mb cache i nie wiem czy kupic czy dolozyc wiecej i kupic 8 mb cache??? duzo szybszy i lepszy jest z 8 mb cache ??? Prosze o pomoc ekspertow z gory dzieki i pozdrawiam.[/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 przy takiej pojemności dysku (przenoszenie plików z partycji na partycję) według mnie warto.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 wszystko zalezy 'jaka' to okazja ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebol Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Dzieki za odp ale i tak nadal nie wiem czy warto??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Bierz z 8MB cache i nawet sie nie oglądaj. Za te 30, czy 40zł masz większą wydajność dysku. Sam mam 8MB cache i nie żałuje. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 To może napisz jaka to okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebol Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 NO jest to dysk 120 gb seagate 7200 obr. za 270 zl tylko ma 2 mb cache i chodzi mi to czy oplaca sie brac dyski z 2mb cache czy duza jest roznica z tymi co maja 8 mb ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Sam miałem taki "problem". Może moje wypociny naprowadzą cię na ten oczywisty wniosek: ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=844548#844548 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebol Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wielkie dzieki za pomoc jak by co moge odezwac sie na gg ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wielkie dzieki za pomoc jak by co moge odezwac sie na gg ??Jak mnie złapiesz ;) unikam GG na codzień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Niedlugo beda tu padac pytania w stylu czy warto kupowac komputer z szybszym procesorem... No jasne ze warto kupic dysk z wiekszym buforem cache. Jesli tylko roznica w cenie nie jest zbyt wielka zaleznie od pojemnosci kieszeni to zawsze warto kupic, szybsze/wieksze/lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hebol Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 NO chyba zawsze beda takie padac, ale wiesz nie zawsze jest ogromna roznica np w dyskach 2mb a 8mb i dlatego takie pytanie ale dzieki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...