Thomek21 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Oki chodzi mi dokladnie o to ze mam na dysku 2 partycje, na pierwszej mialem zainstalowanego WINME a na drugiej XP. WINME mi sie posypal wiec bez zastanawiania sie wziolem i sformatowalem dysk c, zainstalowalem ponownie win ME i nie mam teraz mozliwosci wejscia do XP. Mam prosbe czy ktos moze mi wytlumaczyc jak mam spowrotem odzyskac te menu w ktorym moglem wybrac czy to ma byc ME czy moze uruchmic XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 polecam PARAGON HARD DISK MENAGER 5.6 jest to program do zarządzania dyskami lub skorzystaj z innego narzędzia uaktywni dysk nadaj mu etykiete i będzie ok progs który wymieniłem był dostępny na płycie z komputer świat ekspert jak nie bedziesz mógł znależć to wyśle tobie na email Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Odpal komputer z płyty XP i wybierz opcje naprawy systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 I co mam dalej robic jezeli odpale naprawianie systemu winXP ?? bo nie wiem poprostu. Prosze o odpowiedz bo niestety nie wiem dokladnie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...