birdman Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 The B Team na 3 pozycji!! :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzPoiu Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Moje gratulacje. Teraz czas zawalczyć o drugie :D :D My na razie jesteśmy na 49 ale może kiedyś ..... czas pokaże. Na razie idziemy tylko w góre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 8) Mam nadzieje, ze utrzymamy pozycje przez wakacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 sadze ze damy rade; co pewien czas dosle tam troszke jednostek; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no gratulacje :P jak sie seti nie zakonczy to moze tez kiedy tam bedziemy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 a ja powiem tak :twisted: czas pokarze kto bedzie na 3 mijscy hehe na pewno nie The B team :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jak sie chwalimy to ja wlazłem do 30 :P ( 29 miejsce ale Ufoki sie zbliżają wiec bedzie 30 :D ) oraz minął rok procesora jak licze :P:D. bird ile ty masz tam lat procka :D :?: cały wiek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 akhm zapomniałem dodać że dzieli nas już tylko 1300 jednostek od teamu Seti@Poznan - city of Poznan, Poland Seti support, i od jedenstego miejsca wśród teamów w polce :D, może uda sie przed końcem wliźć do pierwszej 10 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 bird ile ty masz tam lat procka :D :?: cały wiek :Dtylko 6.079 years; ale dzisiaj jeszcze poleci troszke jednostek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 gratuluje. my za 10 dni wejdziemy do top 10 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 wlasnie awansowalismy do pierwszej 200 w Polsce; aktualnie zajmujemy 199 pozycje :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 mamy juz ponad 20000 jednostek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 gratuluje Tobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 gratuluje Tobie.alez dziekuje bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...