Skocz do zawartości
Aurora001

Ujdzie w tlumie to WC ? Poczatkujacy uzytkownik ...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy sadzicie ze to bedzie dobry zakup na poczatek mojej zabawy z WC ?

http://www.4max.pl/produkt.asp?g=64&gg=61&id=215

Poki co Athlon1700+ juicb odblokowany mnoznik, niestety plyta kt-400 nie pozwala mu rozwinac skrzydel i moje chlodzenie :| reszta jak w opisie

Ten zestawik kupilbym dopiero po zakupie DFI nf2 infinity. Nastawiac sie na ten zakup czy dac sobie spokuj i skladac sobie zestaw/szukac czegos lepszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora001 - daj sobie spokuj z tym CPC i zloz sobie zestawik samemu, z czesci ktore ci beda odpowiadaly - bedziesz 100x bardziej zadowolony i bedizesz mial wieloktrotnie wydajniejsze chlodzenie

ze tez pamula wszystkim wciska to badziewie....grrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 200zł mozesz mieć już całkiem przyzwoity zestaw na CPU wody. Wystarczy poszukać i pokombinować. Bo jak lenia masz, to poniżej 600 bedzie trudno. Polecam nawet przed zakupami spacerkiem po szrotach i giełdach samochodowych. Ja w niedzielę w Słomczynie kupiłem dwie miedziane chłodnice motocyklowe dla kumpla, każda 12zł, czyste, świerzy lakier (lub dobrze wyczyszczone) i szczelne (na razie, @3h). Normalnie chcieli po 30-50 za każdą, ale facet chyba nie wiedział, co ma. Najważniejsze, że małe, to do midiAT wejdą spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie mam juz z buta za darmo chlodnice ze zwojego SAAB'a 9000. Gadalem ze starym ale pytanie jak wielkie to jest :lol:

Dobra przejze sobie niedlugo te topici bo nie mam czasu poki co :| Dzis do wawy zawalam na praktyki na miesiac :| Przynajmniej bedzie kasa na to nf2 ... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi