Aurora001 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy sadzicie ze to bedzie dobry zakup na poczatek mojej zabawy z WC ? http://www.4max.pl/produkt.asp?g=64&gg=61&id=215 Poki co Athlon1700+ juicb odblokowany mnoznik, niestety plyta kt-400 nie pozwala mu rozwinac skrzydel i moje chlodzenie :| reszta jak w opisie Ten zestawik kupilbym dopiero po zakupie DFI nf2 infinity. Nastawiac sie na ten zakup czy dac sobie spokuj i skladac sobie zestaw/szukac czegos lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Odpowiedz jest tylko jedna zanim wpadną moderatorzy - SZUKAJ na forum o CPC to mozna sporo naprawde poczytac A co do samego zakupu to powiem tylko ze zdarzają sie wypadki ze ludziom działa dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Aurora001 - daj sobie spokuj z tym CPC i zloz sobie zestawik samemu, z czesci ktore ci beda odpowiadaly - bedziesz 100x bardziej zadowolony i bedizesz mial wieloktrotnie wydajniejsze chlodzenie ze tez pamula wszystkim wciska to badziewie....grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 NO to znam juz dpowiedz :lol: Zbieramy na DFI nf2 infinity a potem sobie jakies WC zloze :> Chjyba bardziej sie oplaca niz jakies chlodzenei konwencjonalne za ~150-200 zl lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Za 200zł mozesz mieć już całkiem przyzwoity zestaw na CPU wody. Wystarczy poszukać i pokombinować. Bo jak lenia masz, to poniżej 600 bedzie trudno. Polecam nawet przed zakupami spacerkiem po szrotach i giełdach samochodowych. Ja w niedzielę w Słomczynie kupiłem dwie miedziane chłodnice motocyklowe dla kumpla, każda 12zł, czyste, świerzy lakier (lub dobrze wyczyszczone) i szczelne (na razie, @3h). Normalnie chcieli po 30-50 za każdą, ale facet chyba nie wiedział, co ma. Najważniejsze, że małe, to do midiAT wejdą spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Prawdopodobnie mam juz z buta za darmo chlodnice ze zwojego SAAB'a 9000. Gadalem ze starym ale pytanie jak wielkie to jest :lol: Dobra przejze sobie niedlugo te topici bo nie mam czasu poki co :| Dzis do wawy zawalam na praktyki na miesiac :| Przynajmniej bedzie kasa na to nf2 ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...