master00log Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dlatego nawet nie mam wyszukanych tych stacji, po co przeżywać szok hihi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 właśnie wróciłem z pracy i zabieram się za słuchanie tego albumu armina. Co do tej dwu plytowej kompilacji tiesto to jest ona z 2001 roku !! kiedys na internecie (chociaż chyba nadal tez :) ) widniało to jako revolution mix !! 1554285[/snapback] w sumie teraz to juz wiem :-( a co do tych teledyskow na vivi-e to teraz jestem w angli i powiem wam ze w radiu np. non toper leci Deep Dish - Say Hello :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 W zeszlym tygodniu bylem w Irlandii i dalo sie zauwazyc to samo. Naprawde trzeba przyznac, ze czesto jest grane "Say Hello". Czy cos sie stalo z forum zehir.net? Od mojego powrotu mi nie dziala :( Sa jakies inne przyzwoite stronki/fora skad mozna by zassysac muzyke z http? Bo jakos siec BT nie zawsze jest mi przyjazna [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Deep Dish - własnie sciagam jego set z TT prawie 4h muzyki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Co do zehir.net nie dziala autologowanie i nie odswieza strony po kliknieciu na ostatnio aktualizowany watek i po napisaniu posta, poza tym wszystko działa ostatnio neverexist mial reaktywacje pod adresem liveset.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Deep Dish - własnie sciagam jego set z TT prawie 4h muzyki ;] 1555289[/snapback] btw. jak jechalem do londynu to akurat w ten sam dzien mieli gdzies grac w jakims klubie :) szkoda ze mnie nie bylo . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Say Hello jest kochane... ludzie jakis kurde wizjoner jestem :P Zlukajcie na poprzednie stropny to zobaczcie jak sie przy jednym z asotkow śliniłem nad tą nuta :P A Sector mi poslał vinyla <tancze> A teledysk jakis fajny chociaz:> Mam nadzieje ze jakas laseczka ladna wystepuje, bo ta co spiewa jest cudna (ponałem po głosie:P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 teledysk jest zmulony, a i tak original rmx ssie. heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) STOP tak byc nie moze... ;) Kto jest miły i kochany (wiem Wy wszycy) i ma nagrywarke dvd i ma najnowsze sety i albumiki i ma nagrywarke dvd i ma poczte obok i ufa i ma chec niesienia pomocy uciśnionemu przez admina sikorkowi:> ...proszeeeeeee ;) ...na pw lub lepiej na gg pisac jak znajdzie sie jakis dzielny rycerz walczacy z niedrobrym niedostawca neta ;) Edytowane 19 Lipca 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 właśnie słucham płytki armina shivers i nie powiem całkiem całkiem...dużo oryginalnych kawałków o które nie podejrzewałbym armina...słyszałem kilka negatywnych opinii na temat tego albumu, ale mnie się podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 D.J._Tiesto_-_Uplifting_&_Progressive_Trance_(2_CDs) milo sobie posluchac stare hity:) polecam ta plytne do znalezienia na TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 D.J._Tiesto_-_Uplifting_&_Progressive_Trance_(2_CDs) milo sobie posluchac stare hity:) polecam ta plytne do znalezienia na TT 1556299[/snapback] tylko ta jakosc 128kbps :-( strasznie lipna jakosc zdwieku :-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 tylko ta jakosc 128kbps :-( strasznie lipna jakosc zdwieku :-S 1556865[/snapback] raczej zle nagrane sa te utwory za bardzo podbity jest bass:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 raczej zle nagrane sa te utwory za bardzo podbity jest bass:/ 1558307[/snapback] jakby nie bylo jakos do (_._) btw. dorwalem juz troche setow z popzrednich sensation :) niestety wszystko p2p (DC++) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 jakby nie bylo jakos do (_._) btw. dorwalem juz troche setow z popzrednich sensation :) niestety wszystko p2p (DC++) 1558623[/snapback] To moze bys udostępnił je na TT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) To moze bys udostępnił je na TT ? 1558759[/snapback] tylko ja nie moge przeciez udostepnic jako torrenta chociaz chcialbym. zreszta dopadne cie na gg to pogadamy :-) edit: chodzilo ci o ftp na TT ? btw. nie wiem czy sie wam przyda ale znalazlem link na forum TT o ASOT'ach. W linku sa do sciagniecia wszystkie asoty z roku 2004 i troche z 2001-2003 :) 18.1GB :) CLICK! Edytowane 21 Lipca 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 hej szukam cue sheetsów dla Sensation Germany 2005 2CD ma ktoś z was może działające ? bo na TT tylko jeden był i jeszcze jakiś bubel :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 co do sensation 2005 germany to jak mi sie zechce to sam zrobie do pierszej cd :) przerobie stary :-P a 2ga to i tam megamix wiec bez sensu imo. a przy okazji moze wy mi powiecie co to jest za piosenka. jeszcze kilka tygodni temu leciala w radiu cos w stylu deep dish - flashdance. tez tak gitarka w tle i o ile sie nie myle jakas dziewczyna zapodawala vocal. z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Tez taki ładny jak w Say Hello :> Wlasnie jakiegos seta czy cos slucham Deep Disha słucham... :] ps. Secik nie przypadł mi do gustu, ale flaszdens wymiata <tancze> Taki lajcikowy kawałek... dziekuje Sector ;) Edytowane 22 Lipca 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) ASOT 206 05. Grayarea vs Queen - We Will Rock One For The Road (Gabriel & Dresden Remix) (Bootleg) fajne B) 10. Acues vs Elitist - Zonderland (8 Wonders Mirage At Dusk Remix) świetne B) Edytowane 23 Lipca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 WARP BROTHERS - deep sonar :D dj tiesto - suburban train :wink: Benny Banassi - Spread Love i Don't touch too much :D :D Avex - Techno radio FM a to to jest the best :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsZ'y Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ASOT 206 05. Grayarea vs Queen - We Will Rock One For The Road (Gabriel & Dresden Remix) (Bootleg) fajne B) Szukam właśnie tej pisoeneczki ale P2P nic nie znajduje.. MOże ktoś ma, może ktoś by wystawił na serwa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) na osiolek.com sa sety z sensation white i sensation black, jakby kogos interesowalo. ps. Sensation Black 2005 - Yves Deruyter wymiata ;b Edytowane 23 Lipca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) na osiolek.com sa sety z sensation white i sensation black, jakby kogos interesowalo. ps. Sensation Black 2005 - Yves Deruyter wymiata ;b 1563006[/snapback] hehe my juz wszyscy je mamy dawno B) Edytowane 23 Lipca 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) na TT jest do sciągnięcia płyta DVD Underworld'u Everything Everything. Polecam wszystkim fanom muzyki elektronicznej. Bardzo dobra płyta !! Ukazała się w 2000 roku i jeszcze mi się nie znudziła !! pozatym chłopaki grając liveact'y robią niesamowity show....warto obejrzeć. Zainteresowanych zapraszam na TT :) Oczywiście : ściągnąć, obejrzeć i skasować żeby nie było, że piractwo się szerzy :-) jak się spodoba to do sklepiku :) Edytowane 23 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no na tt tez jest set tiesto z leszna na ktorym bylem na zywo zupelnie inaczej go odebralem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no na tt tez jest set tiesto z leszna na ktorym bylem na zywo zupelnie inaczej go odebralem.... 1563639[/snapback] to znaczy jak bylo ? fajnie ? imo tracklista srednia :-$ swoja droga ciekawe ile $$$ wzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 set jak go slucham teraz jest hmm sredni i komercyjny za to na imprezie bawilem sie jak glupi ta magia piwa i tiesto;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 wybiera sie ktos z was na nature one do wroclawia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 http://221.191.90.55:8000 super radio w winampie dobra jakosc leca same najlepsze sety najwiekszych wykonawcow trancu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...