kamilo23 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 1565129[/snapback] Spoko zarąbiste kawałki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Nie wiem dlaczego, ale u mnie i znajomego przerywa co 8 sekund sluchania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 za slabe lacza? ktos z sieci cos sciaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Lacze mam chello clasic (2mb) i jest tylko na moj komputer.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 1565129[/snapback]idzie to jakos odpalic w foobarze? bo cos mi sie nie udaje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 idzie to jakos odpalic w foobarze? bo cos mi sie nie udaje :/ 1566408[/snapback] mi sie jakos ono nie podoba ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 idzie to jakos odpalic w foobarze? bo cos mi sie nie udaje :/ 1566408[/snapback] Playlist -> Add location... i wklejasz http://221.191.90.55:8000/ potem wciskasz na samym dole playlisty ten '?' co ci dodalo i smiga radio :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 to wina transparentnego proxy W Winampie : 1. Ctrl+P 2. W general preferences w polu Specify HTTP proxy adress wpisz adres nadrzędnego proxy np : w3cache.icm.edu.pl:8080 3. W Plug-ins > Input zaznacz Nullsoft MPEG .... i naciśnij configure 4. Zakładka Streaming > w Streaming Data Buffer wpisz 200 5. Zwiększ Streaming Prebuffer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Playlist -> Add location... i wklejasz 1566910[/snapback]wlasnie tak robie i foobar zalicza mi crasha Illegal operation:Code: C0000005h, flags: 00000000h, address: 00381A37hAccess violation, operation: read, address: 00147AEAhCall path:WinMain=>app_mainloop=>menu command: "Playlist/Open..."This is the first crash logged by this instance. moze to przez ASIO albo cos... z reszta... niewazne, nie ma co smiecic topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 ogolnie polecam albumik nature one :-) do znalezienia na tt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ostatnio pobrałem Armin van Buuren - Live @ Asta the Hague 29-02-2004 i musze przyznać że to najlepszy set Armina jaki słyszałem :D pewnie część juz slyszala bo juz swoj czas ma w kazdym razie polecam I takie pytanko dotyczące tego seta ile godzin tego seta było broadcastowane ? Ja mam godzinke z Fresh FM i pewnie na tym koniec niestety :sad: Przesłuchałem również M.I.K.E.-Live_At_Club_Riverside-LINE-24-07-2005 także miód , muszę przyznać że byłem bardzo zdziwony jak zobaczyłem set M.I.K.E.'a w sieci tak rzadko się pojawiają :/ ściągam teraz jakis dłuższy ponad 200MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nieco obecnie wypadłem z klimy Trance... Skąd teraz ściagamy najnowsze ASOTy? Naprawdę potrzebuję pomocy. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Z Trance Traffic Edytowane 30 Lipca 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 swoja droga szkoda ze juz nie ma wersji 256kb/s :-C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Stary jestes swoj ziąąąta stacyjka z muza poprostu syci totalnie i ciagle <: POZRDO 600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam potrzebuje dosc stara piosenke Split - Techno is back jesli ktos ma do niej linka to bardzo bym prosil jesli ktos ma ja na kompie to prosze o przeslanie mi na e-maila: hubert.znin@wp.pl z gory dzieki pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Hubi poszukaj w temacie na oslej laczce w poszukiwanych reklamach / napisach itp ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Paul_Van_Dyk-Dance_Department_(538)-CABLE-30-07-2005 PVD MIAZDZY!!!! krotki przepiekny set czuje ze uspieni pvd i tiesto pokaza teraz kto tu rzadzi w trancie:> btw Magik.....Journey.....ktos to pamieta?? Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak sobie dzis muzy slucham ( bo z DFX winampek lepiej gra ;)) i znalazlem takie coś: http://digilander.libero.it/asotplaylist/ :] Tracklisty ASOTow Arminka kochanego... ale to jeszcze nic, podane sa czasy od ktorych dana nutka sie zaczyna! Normalnie wypassik :] I stronke jakas ruska znalazlem ze starszymi ASOT ami: http://www.asot.trancemission.ru/plug.php?p=downloadsPojawila sie masa linkow http do nowych secikow :D megaupload syci i ludzie ktorym chce sie to zamieszczac! Bez p2p czasem da sie zyc :) Piratez, to ten 30 minutowy:> Bardzo fajniutki :D Na wczasach zakchalem sie w 205, jakie nutki Arminek zapuszcza to poezja... sluchalem go nonstop bo tylko jedne mi sie zmiescil :D Armin Van Buuren - Live @ Club Spirit NYC (DI.FM)-6-11-2005... tez milo na imprezce musialo byc sluchjac takiej muzy ;) Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 na stronie kolesia o niku 'anuga' mozna sciagnac pliki cue po odpaleniu ktorych w foobarze plik dziali sie na piosenki, wiec nic specjalnego w sumie xpektorze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 pfff... to dla tych ktorzy foobara nie maja i nie chca piosenek dzielic, lecz wiedziec czego sluchaja, nie dzielac piosenek <lol> panie sectorze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 pfff... to dla tych ktorzy foobara nie maja i nie chca piosenek dzielic, lecz wiedziec czego sluchaja, nie dzielac piosenek <lol> panie sectorze :P 1578096[/snapback] no to panie xpektorze, on ich nie dzieli na HDD poprostu dzieli je w playerze ! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ASOT #208 tak słabego już dawno nie było... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jest jakaś stronka skąd można by było zasnać wsztskie ASOT'y ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ASOT #208 tak słabego już dawno nie było... :-| 1581155[/snapback] wlasnie sobie go sciagnolem zaraz bede sluchał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jest jakaś stronka skąd można by było zasnać wsztskie ASOT'y ? 1581301[/snapback] podawalem kilka stron wczesniej moze na poprzedniej nie pamietam link do 18gb asotow :) (torrent) rowniez z linka xpektora mozna sciagnac kilka asotow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Wiecie jakie jest moje tempo sciagania mp3 i czekania az sie gdzies na jakims http jakas mp3 pojawi. Wczoraj zassalem plyte Shivers... i dzieki pomocy Sectora ( ;)) udalo mi sie podzielic to na kawałki. Zakochalem sie w kawałku Armin Van Buuren Featuring Gabriel & Dresden - Zocalo Jest poprostu cudowny, genialny, piekny itd... Zznalazl sie w moim top10 albo nawet w top5 :D Kocham go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Zakochalem sie w kawałku Armin Van Buuren Featuring Gabriel & Dresden - Zocalo Jest poprostu cudowny, genialny, piekny itd... Zznalazl sie w moim top10 albo nawet w top5 :D Kocham go... 1581945[/snapback] a sprawdzi się zaraz B) jak tam asot 208? potwierdzacie to co pisałem? edit a to TOOOOOOOOOOO B) znam z asotów Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 NATURE ONE !!!!! 2005!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) przesluchalem pvd z nature one i moim zdaniem srednio zwazywszy ze po dance department spodziewalem sie wiecej teraz sobie slucham asot 000:) to byly czasy.... edit: na tt przedchwila pojawil sie taki set: Essential Mix 623 2005.08.07 - Ibiza Speical Tiesto @ Amnesia hehe no zobaczymy jaki tiesto jest po przerwie... Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...