satoshie Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Na The Mixing Bowl mam 2,90, ale ostatnio coraz rzadziej tam jestem...co do TT to mam ratio 1,24 ale momentami jest ciężko trzymać ratio na poziomie.... ...co do TT to nic nie poradzimy, duży serwis, dużo ludzi zarejestrowanych ze świetnymi broadbandami, a upload w polskich łączach szerokopasmowych kuleje....dobrze, że jestem tym szczęśliwcem, który ma upload 512 w neo 6mbit'ów :) Edytowane 7 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ja ostatnio upnelem 5 giga przez noc.. co troche podnioslo moje ratio do 0,462 :P .. ale juz jest 100Gb sciagnietych danych wiec troche ciezko z tym. dobrze ze mam uploadna poziomie 120-170kb\s w akademcu ;] aha ratio na dvd sashy zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 @satoshie - ten up (512) to i tak smiech na sali przy 6mbit w dol :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Doskonale zdaje sobie z tego sprawę..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 wam tez ciezko ratio odbudowac na TT?? jakis kiepski tracker tam jest:/ na The Mixing Bowl juz prawie 1.0 mam..... Małymi krokami do przodu, ale to prawda że dość trudno odbudować ratio. Jak otrzymałem konto, to było dośc kiepsko. Żeby zacząć naprawiać ratio trzeba było coś ściągnąć, więc w pewnym momencie było poniżej 0.180, a teraz powoli powoli i jest 0,433. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Z czystej ciekawosci: o jakim sciaganiu mowicie? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 o sciąganiu set'ów z imprez i z radia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Z czystej ciekawosci: o jakim sciaganiu mowicie? :mrgreen:Legalnym :mrgreen: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Legalnym :mrgreen: ;] a co najwazniejsze to nie dosc ze legalne to jeszcze torrenty ;] B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 01_dj_tiesto_-_live_de_dam_amsterdam_06-01-2005-4choon.mp3 <<== swego czasu ktoś podawał link do tego secika, Tiesto leci do 18 minuty, a potem przez 1.30 jest kawałek innego utworu, może ktoś zna tytuł :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ej z czystej ciekawosci ile bylo magikow by tieso ? bo mam 8 ale to za ni podobne to tiesto :? Edytowane 9 Lutego 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 O ile mi wiadomo, to 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pudel Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam wszystkich.Jesli mialby ktos jedno zaproszenie na trancetraffic byłbym bardzo wdzieczny jakby podesłał na lacostaa@tlen.pl.Miałem tam kiedyś konto ale starzy skasowali mi neta na pare miechów i skasowali konto.Co moge dac w zamian ,moge podzielić sie muza mam kupe trance troche starszego,ale same perełko lub jakoś inaczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) ej z czystej ciekawosci ile bylo magikow by tieso ? bo mam 8 ale to za ni podobne to tiesto :? a które są niepodobne do Tiesto ????? Magik'ów było 7, 8 to fake....Tiesto w wywiadzie powiedział, że skończy na 7-ce serie Magik, jednak po pokazaniu się na sieci 8 wiele osób twierdziło, że jest to jakieś promo i że to napewno Tiesto.... ja myśle, ze to napewno nie Tiesto.... Witam wszystkich.Jesli mialby ktos jedno zaproszenie na trancetraffic byłbym bardzo wdzieczny jakby podesłał na lacostaa@tlen.pl.Miałem tam kiedyś konto ale starzy skasowali mi neta na pare miechów i skasowali konto.Co moge dac w zamian ,moge podzielić sie muza mam kupe trance troche starszego,ale same perełko lub jakoś inaczej :lol: Początkujący uczestnik Grupa: UżytkownikDołączył: Dzisiaj, 20:46 :lol2: :lol2: :lol2: rozbawiłeś mnie.... Edytowane 9 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Witam wszystkich.Jesli mialby ktos jedno zaproszenie na trancetraffic byłbym bardzo wdzieczny jakby podesłał na lacostaa@tlen.pl.Miałem tam kiedyś konto ale starzy skasowali mi neta na pare miechów i skasowali konto.Co moge dac w zamian ,moge podzielić sie muza mam kupe trance troche starszego,ale same perełko lub jakoś inaczej :lol: O O = takie duże oczy zrobiłem :lol2: :lol2: btw. Qbass dostałeś Invite na m-eila ? ;] Edytowane 10 Lutego 2006 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 O O = takie duże oczy zrobiłem :lol2: :lol2: btw. Qbass dostałeś Invite na m-eila ? ;] nic nie dostalem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 @satoshie - nie wiesz co to za kawalek leci w tym promo magik 8 ? slowa cos leca jak "tic tac stimulate my body clock......." :?: szukalem tracklist na necie ale nic nie znalazlem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 a mógłbyś wyciąc kawałek tego i wrzucić np. na rapidshare ?? bo nie mam tego "promo" w domu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ..::Armin van Buuren @ Hala Ludowa Wrocław 2 maja!::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 szukam czegos w rodzaju tego :: joy kitikonti czyli techniawka z gitarą elektryczna i perkusją , bo poprostu ten kawalem mnie rozwalil . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 teraz pytanie jechac czy nie jechac ;/ bo jak zagra tak samo jak Tiesto? nieciekawie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) zobaczcie info na stronie głównej TT odnośnie tego co będzie się działo od poniedziałku przez tydzień czasu...ma to związek z naszą ostatnią dyskusją na temat TT..... Edytowane 11 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 zobaczcie info na stronie głównej TT odnośnie tego co będzie się działo od poniedziałku przez tydzień czasu...ma to związek z naszą ostatnią dyskusją na temat TT.....jak dla mnie przez cały czas powinien być system na zasadzie podwojonego uploadu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Fajnie, że przez tydzień nie będą obniżali ratio :) Szczególnie z uwagi na to, że będzie trzeba zasysać sety z dzisiejszego Trance Energy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Fajnie, że przez tydzień nie będą obniżali ratio :) Szczególnie z uwagi na to, że będzie trzeba zasysać sety z dzisiejszego Trance Energy :) Miejmy nadzieję, żę będą....z tym jest ostatnio problem na TT :( niestety ...We are looking for new liveset uploaders. People who are willing to donate their time to upload and seed new livesets. We don't want your personal collections, we want someone who get new and fresh material on a regular basis... ...we're running low on livesets.... co dało się ostatnio zauważyć... EDIT : Co do Trance Energy 2006 to 21:00 - 07:00 : Mainstage: Armin van Buuren Ernesto vs Bastian Mark Norman vs Cor Fijneman Push (Live) Johan Gielen Marcel Woods Above & Beyond Ronald van Gelderen Armada Area Matthew Dekay Perry O'Neil M.I.K.E. Markus Schulz Remy vs Roland Klinkenberg vs Armin (Live) Madhouse Stage: Tiddey 4 Strings Spider Randy Katana Jean Edytowane 11 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 a mógłbyś wyciąc kawałek tego i wrzucić np. na rapidshare ?? bo nie mam tego "promo" w domu :(spoko kolo poniedzialku postaram sie zapodac ;-) ja na armina jade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ludzie ja che konto na tt :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Sector jak to jedziesz na Armina ;> I na kotrego i gdzie i kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ja w 99% jade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Sector jak to jedziesz na Armina ;> I na kotrego i gdzie i kiedy? ..::Armin van Buuren @ Hala Ludowa Wrocław 2 maja!::.. Edytowane 12 Lutego 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...