Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

Sander van Doorn - Identity Mix - 2007-03-28

Rip.date.: 2007-03-28

Rls.date.: 2007-03-28

Rls.type.: Monthly Radio Show

Genre....: Trance

Year.....: 2007

Length...: 61:21

Size.....: 84,2 MB

Biterate.: 192kbps

Quality..: 44kHz Joint Stereo

Source...: Stream

Tracklist:

01. Sander van Doorn - By Any Demand (Trance Energy Intro mix) [DO2RN]

02. Marcus Schossow - Mr White [White]

03. Marco V - Possible but Unlikely [in Charge]

04. Marc Marberg with Kyau and Albert - Megashira [Euphonic]

05. M.I.K.E. -Changes -R Good (Main-Tro mix) [Armada]

06. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V remix) [Free2Air]

07. ID - ID (Edit) [White]

08. ID - ID [White]

09. Re:Locate & Cliff Coenraad - We Feel (Re:Locate mix) [united]

10. Maarten de Jong - Massive [Dance Villa]

11. Simon Patterson - Strip Search [spinnin]

12. Valentino Kanzyani - Paradox [Jesus Loved You]

13. A. Paul - Moksha [Naked Lunch]

14. Kobaya - Shiballizer [Jesus Loved You]

15. Richard Durand - Any Time [Terminal 4]

http://www.sendspace.com/file/iwlcia

Edytowane przez kukifas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blank & Jones Relax Edition Three

Jestem w trakcie słuchania i na prawdę miło się to słucha. Miód i orzeszki. :D

Co? :blink: Ja mam uraz po przesłuchaniu tej płyty ten vocal po prostu zgwałcił moje uszy. Po świetnej pierwszej części i dobrej drugiej spodziewałem się zupełnie czegoś innego... niestety zostałem niemiło zaskoczony... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostanio non-stop słucham ASOT, TATW i GDJB - cudo :mrgreen:

Co do ściagania audycji radiowych typu asot, gdjb, tatw, identity... to polecam www.asot.pl :)

Set, który bardzo mi się spodobał - Global DJ Broadcast - Winter Music Conference Edition With Gabriel & Dresden

http://rapidshare.com/files/22386255/Globa...www.asot.pl.rar

Genialny, świetne kawałki, polecam zassysanie i przesluchanie :mrgreen:

Edytowane przez Świder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyszedł singilek; Duderstadt_Feat_Anita_Kelsey_-_Smile-Promo_CDM-2007-QMI

!!!!!!!! kosmos proszę Państwa :rolleyes:

proponuje skasowac koncowke ;) a btw. to przeciez juz wyszlo dawno :D ja juz to mialem jakis czas temu wiec nie taka nowosc B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez juz dawno temu to slyszalem ;) ja polecam Kyau and Albert - Always a fool ;)

tak na marginesie, jak ktos czesto poszukuje pojedynczych utworow z ASOTow to polecam przyjrzec sie plytom z serii Dream Dance (wychodza dosyc czesto). Bardzo duzo utworow ktore mozna uslyszec w audycjach Armina jest wlasnie na tych plytach.

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyau and Albert - Always a fool - to jest przehicior !!!

Potwierdzam :mrgreen:

Z odsłuchanych ostatnio: TATW 159 & ASOT 296 - ok, ale dla mnie bez rewelacji... druga godzina asot'u całkiem całkiem :)

Do tego dochodzi Gabriel_And_Dresden-Album_Bonus_CD-Promo-2007-DOH ;) Też fajne, najlepsza nutka która leci co chwile w moich głosnikach to: gabriel_and_dresden-tracking_treasure_down_(feat._molly_bancroft)-doh - polecam :)

Edytowane przez Świder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GT vs Project C - Voices Of Autumn 2006 (Beautiful) - blagam Panowie, ma ktos tego seta ? :) Najbardziej zalezy mi na jednej piosence gdzie jakas typka spiewa (sorki, ale tylko raz to slyszalem i nie jestem pewien tekstu): "If you want to come tommorow, if you want to stay, voices of an autumn, leaving a way" czy cos takiego. Sorki, jesli zle napisalem, ale mowie, ze musialbym to uslyszec kilka razy, zeby zmontowac dobre zdanie ;) Jesli ktos by mial chociaz tytul tej piosenki, ze nie wspomne juz o samej piosence, to bylbym niesamowicie wdzieczny ;)

EDIT:

Chyba znalazlem tytul, Judge Jules - Ordinary Day to moze byc to. Jesli ktos ma ta piosenke, to bede wdzieczny ;)

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ...uwielbiam tak jak Wy trance ale kto z Was mógłby polecić coś z dobrych house'ów i pochodnych? Takie typowe klubowe klimaty które teraz są popularne..

Z resztą nie tylko teraz.. to co było już wcześniej. Zarówno te bardzo znane jak i mniej :)

Proszę o tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tam na TiESTO bylo? :-P

Muzycznie imo średnio tzn. Tijs grał w kratkę kilka dobrych utworów później kilka słabszych, no ale trudno zagrać 6,5 godzinnego seta w którym wszystkie kawałki by się wszystkim podobały. Od godziny 2:30 imho już było o niebo lepiej a to za sprawą kawałka Insigma - Open your eyes co w połączeniu ze świetną oprawą wizualną (lasery powodowały opad szczęki aż do samego parkietu ;) ) sprawiało iż warto było jechać do Wrocławia. Ogólnie spodziewałem się czegoś więcej po tej imprezie, może dlatego, że essence dużo naobiecywało no ale nie było tak źle impreza zaliczona do udanych :D

...a tu jedna fotka żebyście widzieli co was ominęło... :P

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi