sector Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 1 kicha ten klip :/ 2 imo kicha ten album :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Szczerze powiedziawszy to imo mogli dać do tego klipu Renegade (A&T Mix) ;] Oficjalna okładka "TRILOGY" Edytowane 29 Marca 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Sander van Doorn - Identity Mix - 2007-03-28 Rip.date.: 2007-03-28 Rls.date.: 2007-03-28 Rls.type.: Monthly Radio Show Genre....: Trance Year.....: 2007 Length...: 61:21 Size.....: 84,2 MB Biterate.: 192kbps Quality..: 44kHz Joint Stereo Source...: Stream Tracklist: 01. Sander van Doorn - By Any Demand (Trance Energy Intro mix) [DO2RN] 02. Marcus Schossow - Mr White [White] 03. Marco V - Possible but Unlikely [in Charge] 04. Marc Marberg with Kyau and Albert - Megashira [Euphonic] 05. M.I.K.E. -Changes -R Good (Main-Tro mix) [Armada] 06. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V remix) [Free2Air] 07. ID - ID (Edit) [White] 08. ID - ID [White] 09. Re:Locate & Cliff Coenraad - We Feel (Re:Locate mix) [united] 10. Maarten de Jong - Massive [Dance Villa] 11. Simon Patterson - Strip Search [spinnin] 12. Valentino Kanzyani - Paradox [Jesus Loved You] 13. A. Paul - Moksha [Naked Lunch] 14. Kobaya - Shiballizer [Jesus Loved You] 15. Richard Durand - Any Time [Terminal 4] http://www.sendspace.com/file/iwlcia Edytowane 31 Marca 2007 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Może mi ktoś podać tytuł tego kawałka ;] http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...322597864497056 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ATB - TRILOGY [PRELISTEN] wszsytkie kawałki z obu płytek, druga zapowiada się na całkowity chillout [; z pierwszej "Made of glass" będzie hitem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Rzeczywiście 2gi CD to totalny czilllałt ;o Z pierwszej po za tymi co już słyszałem wcześniej spodobał mi się ostatni kawałek "the chosen ones". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 CD 1 :D calosc genialna!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Blank & Jones Relax Edition Three Jestem w trakcie słuchania i na prawdę miło się to słucha. Miód i orzeszki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Blank & Jones Relax Edition Three Jestem w trakcie słuchania i na prawdę miło się to słucha. Miód i orzeszki. :D Co? :blink: Ja mam uraz po przesłuchaniu tej płyty ten vocal po prostu zgwałcił moje uszy. Po świetnej pierwszej części i dobrej drugiej spodziewałem się zupełnie czegoś innego... niestety zostałem niemiło zaskoczony... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Każdy lubi to co lubi :wink: Next stage :D Trance Charts 2007 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 kukifas... możesz w inne miejsce wrzucić tego Sandera? Bo niestety próbowałem kilkanaście razy ale cały czas wyskakuje informacja że mój region jest zapełniony. Nie ma dostępnych wolnych slotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 spoko, sprobuje i dam odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zna ktoś może adres jakieś stronki/forum podobnego do s-torm gdzie można sobie ściągnąć kilkanaście ostatnich TATWów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Ja ostanio non-stop słucham ASOT, TATW i GDJB - cudo :mrgreen: Co do ściagania audycji radiowych typu asot, gdjb, tatw, identity... to polecam www.asot.pl :) Set, który bardzo mi się spodobał - Global DJ Broadcast - Winter Music Conference Edition With Gabriel & Dresden http://rapidshare.com/files/22386255/Globa...www.asot.pl.rar Genialny, świetne kawałki, polecam zassysanie i przesluchanie :mrgreen: Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @Świder - set pvd z WMC tez jest super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dla mnie lipny jest ten pvd z wmc jak ktos chce moge podac namiar na kilka stonek, pisac na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 wyszedł singilek; Duderstadt_Feat_Anita_Kelsey_-_Smile-Promo_CDM-2007-QMI !!!!!!!! kosmos proszę Państwa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 wyszedł singilek; Duderstadt_Feat_Anita_Kelsey_-_Smile-Promo_CDM-2007-QMI !!!!!!!! kosmos proszę Państwa :rolleyes: proponuje skasowac koncowke ;) a btw. to przeciez juz wyszlo dawno :D ja juz to mialem jakis czas temu wiec nie taka nowosc B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) tez juz dawno temu to slyszalem ;) ja polecam Kyau and Albert - Always a fool ;) tak na marginesie, jak ktos czesto poszukuje pojedynczych utworow z ASOTow to polecam przyjrzec sie plytom z serii Dream Dance (wychodza dosyc czesto). Bardzo duzo utworow ktore mozna uslyszec w audycjach Armina jest wlasnie na tych plytach. Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Kyau and Albert - Always a fool - to jest przehicior !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Kyau and Albert - Always a fool - to jest przehicior !!!Potwierdzam :mrgreen: Z odsłuchanych ostatnio: TATW 159 & ASOT 296 - ok, ale dla mnie bez rewelacji... druga godzina asot'u całkiem całkiem :) Do tego dochodzi Gabriel_And_Dresden-Album_Bonus_CD-Promo-2007-DOH ;) Też fajne, najlepsza nutka która leci co chwile w moich głosnikach to: gabriel_and_dresden-tracking_treasure_down_(feat._molly_bancroft)-doh - polecam :) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) GT vs Project C - Voices Of Autumn 2006 (Beautiful) - blagam Panowie, ma ktos tego seta ? :) Najbardziej zalezy mi na jednej piosence gdzie jakas typka spiewa (sorki, ale tylko raz to slyszalem i nie jestem pewien tekstu): "If you want to come tommorow, if you want to stay, voices of an autumn, leaving a way" czy cos takiego. Sorki, jesli zle napisalem, ale mowie, ze musialbym to uslyszec kilka razy, zeby zmontowac dobre zdanie ;) Jesli ktos by mial chociaz tytul tej piosenki, ze nie wspomne juz o samej piosence, to bylbym niesamowicie wdzieczny ;) EDIT: Chyba znalazlem tytul, Judge Jules - Ordinary Day to moze byc to. Jesli ktos ma ta piosenke, to bede wdzieczny ;) Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Panowie ...uwielbiam tak jak Wy trance ale kto z Was mógłby polecić coś z dobrych house'ów i pochodnych? Takie typowe klubowe klimaty które teraz są popularne.. Z resztą nie tylko teraz.. to co było już wcześniej. Zarówno te bardzo znane jak i mniej :) Proszę o tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jak tam na TiESTO bylo? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jak dla mnie super ;) swiatla muzyka lineup wypas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Kyau and Albert - Always a fool - to jest przehicior !!! [ciach!]ly, znowu above and beyondowe [ciach!]ly, glupi wokal ktory jest cala esencja piosenki. a wogle zauwazylem ze nie lubie kyau and alberta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jak tam na TiESTO bylo? :-P Muzycznie imo średnio tzn. Tijs grał w kratkę kilka dobrych utworów później kilka słabszych, no ale trudno zagrać 6,5 godzinnego seta w którym wszystkie kawałki by się wszystkim podobały. Od godziny 2:30 imho już było o niebo lepiej a to za sprawą kawałka Insigma - Open your eyes co w połączeniu ze świetną oprawą wizualną (lasery powodowały opad szczęki aż do samego parkietu ;) ) sprawiało iż warto było jechać do Wrocławia. Ogólnie spodziewałem się czegoś więcej po tej imprezie, może dlatego, że essence dużo naobiecywało no ale nie było tak źle impreza zaliczona do udanych :D ...a tu jedna fotka żebyście widzieli co was ominęło... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiler86 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 paul_oakenfold_-_perfecto_on_tour_-_orlando_florida-sat-02-01-2007 po prostu polecam, cudo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 u mnie na topie cały czas ASOT 293, nowsze wymiękają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Jonas_Steur_feat._Jennifer_Rene___Falling_Into_Pieces :wub: Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...