qbass Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze. ma moze ktos namiar na Laidback Luke i Dj jeana ? Oczywiscie z Sensation 2005 bo nigdzie nie moge znalesc a z TT nie moge sciagnac bo mi konto zablkowali (ratio) Jak byscie byli tacy dobzi to wklejcie linki tutaj bo ja nigdzie nie moge jako takich znalesc/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 DOWNLOAD LooK :arrow: HERE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ze tak tylko zapytam, dlaczego w temacie nie jest uwzglednione dnb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 1529610[/snapback] Jesli to do mnie było to nie wiem o co Ci chodzi? Tam nie znalazłem albo żle szukałem. Jak byś mogł to wklej tu linka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ftp://217.160.221.174/ live8/ muziek/ jeuj/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 http://www.trancetraffic.com/details.php?id=8877&hit=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ftp://217.160.221.174/ live8/ muziek/ jeuj/ 1529731[/snapback] tego folderu na tym serverze juz chyba nie ma 1529905[/snapback]zablokowali mi konto za ratio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Brakujace sety znajduja sie tutaj, w sumie tam sa wszystke z Sesation 2k5 ftp://ghost:ghost@dy.hu transfer troszeczke skacze ale nie jest najgorzej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 tego folderu na tym serverze juz chyba nie ma ja go tam caly czas widze a transfer idzie na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja go tam caly czas widze a transfer idzie na maxa 1530529[/snapback] juz mam wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 nie wiecie skad mozna zassac westbama siasie i moguai ??z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 www.ump3.de >> forum tam moze cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam, prosze was o pomoc w odszukaniu mp3 :) DrMotte&Westbam - One World One Future 98r. Ale koniecznie Live... Szukam od dawna u znajomych i na necie, bez rezultatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 :blink: nie rozumiem :( w jakim sensie live ?? chodzi Ci o wersje wyciętą z setu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 http://xbmp.free.fr/Armin_Van_Buuren@Sensation_White_2005/ VIDEO 610 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 1532520[/snapback] a z jakiego źródła było nagrywane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 :blink: nie rozumiem :( w jakim sensie live ?? chodzi Ci o wersje wyciętą z setu ?? 1532452[/snapback] Niezbyt precyzyjnie napisalem... Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set.... Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 1532520[/snapback]czekam na dvd :D o ile sie nie myle to dzisiaj nie ma sensation black? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 black jest 09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Orientujecie sie jakim programem moge zgrać muze z tego radia http://www.hitstreamfm.com/ najchętniej żebym mógł jej słuchać i jednocześnie kodować do ogg :] by mniej zajmowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Niezbyt precyzyjnie napisalem... Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set.... Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :) 1532561[/snapback] osobiscie nie mam, ale wiem gdzie tego szukac...najlepiej jakis p2p i szukasz setu westbama z love parade 1998 !!! westbam zawsze na koniec seta ostatni kawałek jaki grał to własnie hymn love parade, a w 98 to było tak jak juz napisałes one world one future !! poszukam jeszcze u kumpla, który był maniakiem westbam'a i ogólnie low spirit label, więc moze na jakis starych plytach mp3 wykopie ten set !! Edytowane 6 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Podajcie jakieśnamiary na dobre video z Trance Energy 2005 na osiołku jest ale zdymany dzwięk :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 na www.id-t.com cos jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 na www.id-t.com cos jest :D 1534068[/snapback] dzięki :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze. 1529566[/snapback] Dokładnie słuchałem dopiero dziś setów i katastrofic jestem załamany. Armin od pierwszych sekund zaprezentował trance :D czekam na Marco V z tracklisty widze ze niezły secik, a reszta szkoda gadać jakby się zmówili na zrobienie jaj z imprezy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 imo sensation 2k2 najlepsze :-) i megamix z 2k3 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ma ktoś już ASOT'a ? na TT jest narazie bez ostatniej godziny :huh: Szukam jeszcze vinylka Fatboy Slim - El Bebe Masoquista-Vinyl-2005 może ktoś ma :unsure: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Właśnie nadrobiłem zaległości i przesłuchałem całe Sensation White (7h 12m). Moim zdaniem tym razem Armin oraz Marco V wypadli najlepiej. Troche house'u tez zagoscilo tym razem, ale sądze że nie wyszło to na złe a wręcz przeciwnie. Zauważyłem też, że coraz częściej w setach goszczą stare przeboje, i nieźle to wychodzi. Osobiście bardzo spodobał mi się Megamix, ujęto w nim samą kwintesencję, jest bardzo żywy i świeży. Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej. Tak czy inaczej chciałbym być na tej imprezie :) EDIT: Właśnie zauważyłem, że na TT pojawił się album VA-Sensation 2005 White-2CD-2005-DDS. Na pierwszy rzut oka "playlista" zapowiada się ciekawie. P.S. Poluję na ostatniego ASOT'a a dokładniej na trzecią godzinę ASOT XL. Edytowane 8 Lipca 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 to ma byc sensation?? ta impreza juz umarla w tamtym roku porazka na calej lini, juz nie ma zadnej imprezy typowo trancowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 SENSATION BLACK!!!!!!!!!!! WOW WOW WOW to jest topiero muzyka !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...