Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze.

ma moze ktos namiar na Laidback Luke i Dj jeana ? Oczywiscie z Sensation 2005 bo nigdzie nie moge znalesc a z TT nie moge sciagnac bo mi konto zablkowali (ratio) Jak byscie byli tacy dobzi to wklejcie linki tutaj bo ja nigdzie nie moge jako takich znalesc/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luc4s napisał(a):

ftp://217.160.221.174/    live8/     muziek/      jeuj/

1529731[/snapback]

tego folderu na tym serverze juz chyba nie ma

sector napisał(a):

1529905[/snapback]

zablokowali mi konto za ratio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

satoshie napisał(a):

:blink: nie rozumiem :( w jakim sensie live ?? chodzi Ci o wersje wyciętą z setu ??

1532452[/snapback]

Niezbyt precyzyjnie napisalem...

Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set....

Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RS napisał(a):

Niezbyt precyzyjnie napisalem...

Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set....

Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :)

1532561[/snapback]

osobiscie nie mam, ale wiem gdzie tego szukac...najlepiej jakis p2p i szukasz setu westbama z love parade 1998 !!! westbam zawsze na koniec seta ostatni kawałek jaki grał to własnie hymn love parade, a w 98 to było tak jak juz napisałes one world one future !!

poszukam jeszcze u kumpla, który był maniakiem westbam'a i ogólnie low spirit label, więc moze na jakis starych plytach mp3 wykopie ten set !!

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qbass napisał(a):

Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze.

1529566[/snapback]

Dokładnie słuchałem dopiero dziś setów i katastrofic jestem załamany. Armin od pierwszych sekund zaprezentował trance :D czekam na Marco V z tracklisty widze ze niezły secik, a reszta szkoda gadać jakby się zmówili na zrobienie jaj z imprezy :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nadrobiłem zaległości i przesłuchałem całe Sensation White (7h 12m). Moim zdaniem tym razem Armin oraz Marco V wypadli najlepiej. Troche house'u tez zagoscilo tym razem, ale sądze że nie wyszło to na złe a wręcz przeciwnie. Zauważyłem też, że coraz częściej w setach goszczą stare przeboje, i nieźle to wychodzi. Osobiście bardzo spodobał mi się Megamix, ujęto w nim samą kwintesencję, jest bardzo żywy i świeży. Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej. Tak czy inaczej chciałbym być na tej imprezie :)

EDIT:

Właśnie zauważyłem, że na TT pojawił się album VA-Sensation 2005 White-2CD-2005-DDS. Na pierwszy rzut oka "playlista" zapowiada się ciekawie.

P.S. Poluję na ostatniego ASOT'a a dokładniej na trzecią godzinę ASOT XL.

Edytowane przez maros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi