maros Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jeśli nie zależy Ci na najnowszej wersji gg, to zainstaluj sobie PowerGG tam nie ma reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sciagnijcie se ggbkiller2v1_7 ( banner killer 2) usowa reklame z najnowszego gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 przepraszam juz daje nowe :) http://arte.internetdsl.pl/underpl_org/ggb...UnderPL.org.exe pomyłka wtargnęła znajdźcie róznice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 tu masz do najnowszej wersji linka http://arte.internetdsl.pl/underpl_org/ggb...ller2v1_7_Under PL.org.exe no link nie działa, ale dzięki :) już załatwiłem sprawe;] hardcorowcy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 troche blokuje tweakxp i ad-aware (dokladniej ad-watch) ale niestety niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zainstalowalem Opere 7.29 i jestem mile zaskoczony - OPERAZ RULEZZ. Tylko takie pytanie: Czy ( jesli tak to jak ) w Operze mozna kozystac z funkcji Ulubione?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zainstalowalem Opere 7.29 i jestem mile zaskoczony - OPERAZ RULEZZ. Tylko takie pytanie: Czy ( jesli tak to jak ) w Operze mozna kozystac z funkcji Ulubione?? jesli masz polską to na górnym pasku masz zakładki, to samo co ulubione tylko chyba musisz wrzucac od nowa, nie wiem czy da się importować, jesli chcesz te linki widzieć na pasku tak jak można zrobić łacza w ie to we właściwościach linku dajesz pokaz na pasku osobistym. ps. jak ci się podobaja gesty myszki w operzez ( jeśli już odkryłes co to :D ) ps2. tez sie niedawno przezuciłem na opere i mam pare pytań do jej uzytkowników: własnie przezucam sie na opere bo ie doprowadza mnie do szału i mam 2 proste pytanka 1. czy da tak ustawic żeby po przciągnieciu linka na bok otwierała sie nowa strona ( tak jak w myie 2 ) 2. czy da sie tak ustawić żeby podwójne kliknięcie na karte zamykało strone ( wiem sa gesty ale sie przezywczaiłem do myie 2 ) 3. jak ustawic żeby nowo otowrty link na nowej karcie nie wyskakwiwał mi na przód tzn. żeby wyswitelana była dalej strona z której otwarłem linke a ta otwarta wczytywała się w tle ( także z myie ) ps. całkiem przyjemna ta opera i nie wgrywają sie na nią te rózne ie-owskie świnstwa ps2. starsznie przzwyczaiłem sie do tego myie 2 i cięzko mi sie przestawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 własnie przezucam sie na opere bo ie doprowadza mnie do szału i mam 2 proste pytanka 1. czy da tak ustawic żeby po przciągnieciu linka na bok otwierała sie nowa strona ( tak jak w myie 2 ) 2. czy da sie tak ustawić żeby podwójne kliknięcie na karte zamykało strone ( wiem sa gesty ale sie przezywczaiłem do myie 2 ) 3. jak ustawic żeby nowo otowrty link na nowej karcie nie wyskakwiwał mi na przód tzn. żeby wyswitelana była dalej strona z której otwarłem linke a ta otwarta wczytywała się w tle ( także z myie ) ps. całkiem przyjemna ta opera i nie wgrywają sie na nią te rózne ie-owskie świnstwa ps2. starsznie przzwyczaiłem sie do tego myie 2 i cięzko mi sie przestawic Już to gdzieś widziałem - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=791...&highlight=myie . :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no widziałeś paulo widziałes ale tutaj wiecej osób zagląda :P możesz wie ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Reklama to cena jaka placimy za darmowy internet. Gdyby nie reklamy za wsytko trzebybylo placic. Z dwojga zlego wole banner czy poltergaista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 tiaaa ;) uzywanie najgorszej przegladarki - reklamy, wirusy; najgorszego komunikatora - reklamy, klienta poczty - reklamy, wirusy. zyc nie umierac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A pomyśleliście czasem, że np. takie serwisy jak Tweak.pl muszą się z czegoś utrzymywać? A takie pasożyty przeglądające strony, którzy wpieprzają łącze i nie chcą w zamian nawet reklam oglądać nie są przeze mnie mile widziani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Lisek: Mi tam reklamy nie przeszkadzaja o ile nie wtryniaja sie w parade. Taki banerek to nawet czasem potrafi stronke urozmaicic ;) Ale popupy i tego typu syfy to nie za bardzo. Co do opery to polecam wszystkim bardzo ciekawy artykuł na: Odkrywamy przeglądarkę Opera Wiele sie mozna dowiedzec :) Ps. wchodzac tutaj myslałem ze chodzi o reklamy TV ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...