RS Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 witam bardzo potrzebuje programiku do lamania hasel zipa ( nie dosowego) i najlepeij nie wersje demo duzo szukalem i nic konkretego nieznalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Bylo wiele razy, naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 http://lastbit.com/zippsw/default.asp http://censored.firehead.org:1984/adobe_eb...ft.com/prs.html ten drugi jest lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 tez skozystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja bym sobie odpóscił łamanie hasełek. Metoda bruteforce jest troche nieefektywna. Sam zobaczysz, przynajmniej u mnie "ultimate Zip Cracker", nie popisał sie. Hasło 7 literowe złamał w kilkanaście minut ale gdyby było dłuższe (przy użyciu wszystkich kodów ASCII) potrwało by to 250 razy dłuzej. I złam tu hasło np 16 literowe :-/ Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja bym sobie odpóscił łamanie hasełek. Metoda bruteforce jest troche nieefektywna. Sam zobaczysz, przynajmniej u mnie "ultimate Zip Cracker", nie popisał sie. Hasło 7 literowe złamał w kilkanaście minut ale gdyby było dłuższe (przy użyciu wszystkich kodów ASCII) potrwało by to 250 razy dłuzej. I złam tu hasło np 16 literowe :-/ Powodzenia.Jeszcze się nie spotkałem z hasłem dłuższym niż 8 liter w zip'ie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ja bym sobie odpóscił łamanie hasełek. Metoda bruteforce jest troche nieefektywna. Sam zobaczysz, przynajmniej u mnie "ultimate Zip Cracker", nie popisał sie. Hasło 7 literowe złamał w kilkanaście minut ale gdyby było dłuższe (przy użyciu wszystkich kodów ASCII) potrwało by to 250 razy dłuzej. I złam tu hasło np 16 literowe :-/ Powodzenia.Jeszcze się nie spotkałem z hasłem dłuższym niż 8 liter w zip'ie ...A ja tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...