Sir Hopkins Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Właśnie przegladałem sobie różne sklepy intenetowe i natrafiłem na to: Niepowtarzalna okazja - tylko teraz produkty DangerDen i chłodzenie wodne Swiftech w rewelacyjnie niskich cenach. Obie firmy znane są z produkcji najwyższej klasy chłodzenia wodnego. Jeśli do tej pory nie było Cię na nie stać - sprawdź aktualne ceny. Taniej nie będzie! Czas promocji jest ograniczony do wyczerpania aktualnej dostawy! Zapraszamy do zakupów - teraz każdego stać na nawyższą wydajność i jakość wykonania. Zobaczcie w jakich sa cenach 8O http://www.proline.pl/shop.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Co tu dużo mówić 8) WYPRZEDAŻ :-) Jak ktoś chce jeszcze nico taniej - dajcie znać na privca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 co wy chcecie wszystko jest tańsze wcześniej było drożej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 A o czym oni pisza??? :D Czytaj ze zrozumieniem :)A o czym oni pisza??? :D Czytaj ze zrozumieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 A o czym oni pisza??? :D Czytaj ze zrozumieniem :)A o czym oni pisza??? :D Czytaj ze zrozumieniem :) Nie qmam co chcesz przez to powiedziec :?: 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a ja nie kumam o co chodzi w tym topicu przecież ceny są niższe niż były więc o co chodzi ludzie cieszcie się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ja nie kumam o co chodzi w tym topicu przecież ceny są niższe niż były więc o co chodzi ludzie cieszcie się :D dużo niższe warto teraz inwestować w super sprzet ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 To cie naprowadze, sir hopkins sie tak zdziwil ze ceny sa bardzo obnizone ze napisal ze proline oszalalo. Moze to taka aluzja do allegro rozniez, bo tam pisza na tytulach aukcji niektorzy goscie "oszalalem => (tu nazwa jakiegos shitu) za (tu cena owego shitu). Swoja droga intencje tworcy sa proste jak budowa cepa i nie wiem jakim cudem mozna ich niezrozumiec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a ja nie kumam o co chodzi w tym topicu przecież ceny są niższe niż były więc o co chodzi ludzie cieszcie się :DWlasnie to chcialem powiedziec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...