Mofu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam problem z directem 9.Mianowicie podczas instalacji wyskakuje mi błąd "Interfejs direct nie skopiował wymaganego pliku". Co mam z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Sciągnij jeszcze raz DX9, najlepiej ze strony microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mofu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Nie to nie to już próbowałem prawie wszystkich wersji i nic z tego. Ponowna instalacja starszej a puźniej nowszej wersji też nie pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 moze tu nie chodzi o directX a o sterowniki do karty garficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mofu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 To raczej nie, bo mam detonatory dość odpowiedinie do mojego modelu karty graficznej. Mianowicie 42.- cośtam, do ge forca 2 mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a tak z ciekawosci zapytam po co tobie dx9? do jakiej gierki? bo przeciez twoja karta chyba tylko dx7 obsluguje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mofu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Bo widzisz jutro przysyłają mi nawą karte. I Wtedy Już będe mógl wykorzystać directa 9 pozatym nowe gierki nie odpalaja bez directa 9 nawet te które nie potrzebuja mocnej karty graficznej np Świątynia pierwotnego zła...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No to zainstalujesz jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mofu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Widze ze nie rozumiecie problemu to nie jest wina karty graficznej i jej zmiana nie rozwiąrze problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...