Gość Mike Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Kiedys przezcytalem na jakiejsc stronce ze istnieja nieoficjalne (nielegalne,hyhy) stery ktore pozwalaja livkowi obsługe HD EAX. Może ktos wie cos więcej na temat tego mitu?? Ewentualnie jakiegos linka poprosze :wink: Czymta sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 a czy Live obsluguje EAX 2 ?? bo w paru grach mialem wybor miedzy innymi miedzy EAX i EAX 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Tia, moim zdaniem obsługuje EAX 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Live obsługuje EAX 1 i 2. Miałem te sterowniki nieoficjalne, ale mi one nic nie dały i EAX 3 (HD) nie działał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Sterow do Livea (tych lewych ;] ) jest mnostwo ,ale wiekshosc z nich daje cokolwiek tylko muzykom (chociazby obsluga ASIO)...A wiesh mi ze niecchesz EAX HD ,jak wlaczylem w jedi knight to mi o 33% spadla wydajnosc :-[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 A mógłbyś zapodać linka do tych sterów RaV[666] :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...