oki_doki_19 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Cześć, zakupiłem sobie film na DVD, ale nie mam DVD 8). Potrzebuję jakiś program który odczytuje DVD na CD, bądź CD RW. Jeśli ktoś zna linki z programami (najlepiej po polsku) to będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Kup sobie napęd DVD bo inaczej tego nie odczytasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki_doki_19 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie wiem, kumpel mówił że ma program dzięki któremu ogląda filmy DVD na CDR :? a na razie na DVD mnie nie stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Pewnie - a kumpel nie mówił skąd ma taki program ?? Może ma jeszcze program dzięki któremu nagrywa DVD na CDRW ?? NIE odczytasz dvd w napędzie cd/cdrw choćbyś siadał i przykucał - musisz mieć napęd dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Najtęższe mózgi na świecie miały na to kilka lat i wciąż nie ma takiego programu jak piszesz. Możliwe, że twojemu qmplowi chodziło o zapisanie filmu na cd-r tak, żeby WinDVD widział go jak płytę DVD (ale taką króciutką). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki_doki_19 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ok rozumiem, to będę musiał poczekać trochę na obejżenie tego filmu :? . Dzięki za informacje i wyjaśnienia. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...