KoKsiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie musi mi nikt wierzyc wazne, ze mowie prawde... :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no to czekam :] masz czas do konca wrzesnia zeby nas dopasc; od pazdziernika przesiadamy sie na boinca; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Kogo was dopasc... :? Ja Bonic nie bede liczyl, bo Bonic jest bezsensu zrobiony... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Kogo was dopasc... :? Ja Bonic nie bede liczyl, bo Bonic jest bezsensu zrobiony... :| jam jest szefem The B Team ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 to ja moge sie tak samo usprawiedliwiac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...