haziba Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 :( Ktoś zna sposób aby C&C: Red Alert 1 uruchomić na win XP (jakiej patche , emulatory itd) Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 red alert mmmmmmmmmm cudowna gra ilez to dni miesiecy ??? spedzilem grajac w to cudo wmmmmmmmmmmmm...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 powiem jedno super gra.......ale nie wiem jak ja uruchomic w XP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mi też Red nie chodzi pod XP. Na takie starocie najlepiej mieć drugi system, jakiś win9x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mi też Red nie chodzi pod XP. Na takie starocie najlepiej mieć drugi system, jakiś win9x. zgadzam sie ja mam 98 i w porywach xp ale taka konfiguracja jest wymagana jezeli chcesz pogrywac w wiekszosc starych gier majac jednoczesnie xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 ZONK!!! Chyba ni nie da sie zrobic. Red Alert moja ulubiona kiedys gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 istnieje moze jakis pacz do tej gry aby chodzila ona w sieci nie obslugujacej IPX/SPX??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zainstaluj sobie KAHNa , programik translate'uje IPX/SPX na TCP/IP i mozna grac nawet przez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mam zainstalowany WIndows XP i mialem ochote zagrac sobie w Red Alert wczoraj, niestety nei da sie go zainstalowac :( bo pisze takie cos jak kliknie INSTALL "Windows 5.1 is curently running. This version Red Alert is a Windows 95 only product". Da sie wogule pod XP zainstalowac Red Alert ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja mam jakas piracka wersje i chodzi ale tylko w trybie MS-DOS. A sproboj zainstalowac pod DOS-em, moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mi sie normalnie zainstalowala i normalnie chodzi - mam wersje "kolecjonerska" tzn z wszystkimi dodatkami i c&c (+dodatek) w prezencie moze to dzieki temu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A sproboj zainstalowac pod DOS-em, moze pomoze. Tylko gdzie masz DOSa pod XP :roll: Może lepiej spróbować w trybie zgodności z Win95 (choć to podobno niewiele daje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wykorzystujac wiersz polecen. To mialem na mysli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 NO właśnie taka zajebista giercunia, a nie chodzi pod XP'ekiem. Niech ktoś znajdzie rozwiązanie plizz :lol: Natomiast giercowanie pod DOS'em mnie nie ba wi bo jakoś tak mała rozdizelczość jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 opd. na pierwszy post.... nie widze zwiazq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Prawdopodobnie trzeba wgrac emulator karty muzycznej graficznej itd wtedy powinno iść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 albo wgrać 2 system np 98 i tam uruchamiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 ppm wlasciwosci->zgodnosc-> winME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Trzeba wgrać emulator-y. karty dzw 100% to wiem są problemy też z grafą więc i tu będzie potrzebna pomoc reszta jest ok (przynajmniej u mnie tak było na XP) wróciłem do win Me i 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myla Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 heh ja mam all czesci C&C.. i powiem ci ze nie dosc ze na Xp ruszyl mi RA1 to jesczce C&C 1 czyli Tiberian Dawn.... zreszta jak cos sa patche p[od XP do tych gier wypuszczone przez westwood.. w przypadku C&C Tiberian Dawn ogranicza on jednak gre po lanie.... BTW: ra1 n axp zainstalwoal si ebez niczego - ot tak poprostu.... oczywisci eorginalek jak wsyztskei czesci C&C jakie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myla Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 RA1 chodzi n aXOP bez zadnych problemow.. mozn aewentualnie dac w trakci einstalacji na compatybilnosc z win 95 that's all.. a jak to niepomoze to westwood wydal patch ra1 do XP :D poszukajcie na ftp westwood ftp://ftp.westwood.com/pub/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mi red alercik dziala b. dobrze i to bez jaki tam kombinacji z kompatybilnoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zacząłem odpalać stare gierki, jedną z nich jest Command & Conquer Red Alert 1 . Włączam gre patrze i taka kijowa grafia, kropy na maksa o so chosi :lol: Nie wiem jak zmienić rodzielczość na większą szukałem w opcjach i jest do wyboru tylko 640 x 400 i 640 x 480, a pamiętam grałem kiedyś w C&C 1 i grałem na rozdzielczość większej i grafa nie była tak bardzo porażająca. Prosze o pomoc gra stara, ale jara 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Wiecie skąd można ściągnąć jakiś program czy cuś do wyciągania plików *.ini ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zacząłem odpalać stare gierki, jedną z nich jest Command & Conquer Red Alert 1 . Włączam gre patrze i taka kijowa grafia, kropy na maksa o so chosi :lol: Nie wiem jak zmienić rodzielczość na większą szukałem w opcjach i jest do wyboru tylko 640 x 400 i 640 x 480, a pamiętam grałem kiedyś w C&C 1 i grałem na rozdzielczość większej i grafa nie była tak bardzo porażająca. Prosze o pomoc gra stara, ale jara 8) pewnie grales w C&C Gold w RA 1 nie ma mozliwosci ustawienia wiekszej rozdzialki przykro mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jeszcze mam jeden problem. Nie moge grać w RA 1 po necie, próbuje przez game spy i nie da rady :) potrzebny jest do gry po internecie jakiś patch ? czy coś w tym stylu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Nie mogę zainstalowac od nowa gry, bo sytem wywala błąd o instrukcjach MSDOS 16 bit i nie idzie tego w żadne sposób zrobić. Inna sprawa, że mam tą grę na dysku już zainstalowaną dawno temu, ale bez żadnych wpisów do rejestru ani skrótów do dodatków ( których nigdzie nie ma w folderze). Oczywiście żadnych cracków, haków nie instalowałem, bo nie są teoretycznie potrzebne ( gra działała z płytami). Mogę grać w podstawową wersję Alied/Sovet, ale w Aftermatch i Couterstrike nie mogę w żaden sposób ( gra odpalona na płytach -dodatkach działa jak standardowa gra- nie ma żadncyh nowych scenariuszy :evil: ) Zna ktoś na to sposób?!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 zgraj sobie od kogos AUTOEXEC.NT do /windows/system32.Problem powinien zniknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ciekawe, od kogo :? Moze jak by ktos mógł, to na skrzynkę Slayer@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 poszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...