Dune Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 taka <span style="color:red;">[ciach!]</span>la w zasadzie: przy zglaszaniu posta w momencie gdy sie pyta czy na pewno chce zglosic posta zamiast 'nie' jest 'nei'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 specjalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Sam BARDZO czesto popelniam ten sam blad - gdy wyraz konczy sie na ...nie - ja pisze ...nei - sam nei wiem czemu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 wejdz na pveka to zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ta literówka jest zrobiona specjalnie (sam ją popełniłem). Szukaj. Taki topic już był ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dobra, teraz to sie przyznam ze ni cholery nie wiem co to to 'pvek' jest... przeczytalem ten topic co gnz linka dal, zajrzalem do faqa, jeszcze raz przejrzalem regulamin... o co chodzi? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...