Skocz do zawartości
Jatym

Karta graficzna - tania i dobra :D

Rekomendowane odpowiedzi

do nie 3D nie potrzeba kupowac ani 9550, ani 9800SE

tu trzeba dobrej 2D - zapewniam, ze wystarczy Matrox G400 (100zl - allegro) albo 9200SE lepszego producenta (zreszta przy DVI nie jest to nawet wazne - moze byc i firma krzak) - 220zl.

nie rozumiem podejscia - 'poradzcie mi tania i dobra karte - chce wydac 500zl' - przeciez 500zl to kupa kasy.

jesli chcesz koniecznie wydac wicej niz 200zl to kup R9550 (to smo co 9600 tylko obnizone zegary) - 370zl.

kupowanie GF4 Ti uwazam za pozbawione sensu z uwagi na slabsza jakosc obrazu 2D od ATI - przeciez nie chodzi o gry a o projekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zlookajcie tutaj: www.esc.pl - na stronie tytuołwej macie taką pozycję jak Gigabyte Radeon9600Pro z DVI/Tv za... 485zł. Ja zamówiłem, w poniedziałek ta karta ma do mnie dojść. Co prawda cała rodzinka radków 9600 nie należy do najbardziej udanych układów (4 potoki, brak możliwości modu :-/) ale jest na pewno "nieco" wydajniejsza od gf4ti no i ma obsługę dx9. W tym segmencie cenowym chyba nic lepszego nie znajdziecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinna byc dobra ale nie testowałem jej to ci nie powiem..jesli by ci sprawiała jakieś problemy, sprawdz smarowanie rdzenia i zamontuj radiatorki na pamięci to może pomóc.

Ale ja polecam ci inną karte i jest równie mocna i ma lepsze chłodzenie:

http://www.gigacube.com.tw/productCategory...ry.php?proID=50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...