gregos Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Cos dziwnego mi sie ostatnio dzieje. Jak ustawie wyzsza magistrale to po restarcie kompa wszystko jest wporzo i sprzet chodzi bez problemow, ale jak go wylacze i wlacze po chwili to nie chce sie ladnowac bios, dopiero po chwili przywracane sa standardowe ustawienia, i jak przestawie potem w biosie na magistrale 149 to znowu chodzi. I nie wiem co z tym moze byc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 A jak temperaturki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Proc 44, pamieci nie wiem ale dmucha na nie wentylatorek :), pamieci napiece maja 2,7v, proc 1,8v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ja raz mialem problemy z bateryjka. Spruboj ja sprawdzic. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Mi przy takim FSB siadał modem. Zastosuj dzielniki lub wyciągnij go. U mnie było po sprawie ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ja nie mam modemu ;), ale to raczej nie przez pci bo przy starym kompie mialem magistrale pci na 41 Mhz przez 1,5 roku i nie bylo zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Niestety nie wszystkie karty wytrzymuja taktowanie PCI taktowane powyzej 33 MHz. Odczulem to na wlasnej skorze: pozyczylem od kolegi tuner na chip'ie Brooktree 878 i podkrecilem magistrale PCI do jakisch 35 MHz i w Win XP przestal dzialac. Malo tego po powroceniu do starych ustawien tuner nadal nie dzialal. Za to W Win 98 SE nie bylo problemu. Na szczescie oddalem koledze jego wlasnosc - mam nadzieje, ze do mnie nie przyjdzie i nie powie, ze mu rozwalilem tuner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...