CeglA Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Od paru miesiecy mam w kompie GF4Ti4200 Gainwarda,w necie jest pelno jego fotek. Wczoraj odebralem z hurtowni druga taka karte ,jednak jestem lekko zdziwiony ,poniewaz ma ona wiekszy radiator ,ktorego jeszcze nigdy nie widzialem na tych kartach. Nowa seria czy jak? Jest jeszcza jakas roznica ,miedzy tymi kartami? Z pewnoscia ta nowa sie lepiej kreci ,ale moze jeszcze cos? Pytam ,bo zastanawiam sie czy jest sens ,zebym sobie podmienil te karty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 sam sobie odpowiadasz :) Podmien A jaki masz wynik w 3d marku bo ja mam Radka 8500 i chcialbym porownac :) ? A za ile ten GF 4 Ti 4200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Od paru miesiecy mam w kompie GF4Ti4200 Gainwarda,w necie jest pelno jego fotek. Wczoraj odebralem z hurtowni druga taka karte ,jednak jestem lekko zdziwiony ,poniewaz ma ona wiekszy radiator ,ktorego jeszcze nigdy nie widzialem na tych kartach. Nowa seria czy jak? Jest jeszcza jakas roznica ,miedzy tymi kartami? Z pewnoscia ta nowa sie lepiej kreci ,ale moze jeszcze cos? Pytam ,bo zastanawiam sie czy jest sens ,zebym sobie podmienil te karty . Moze ten gainward z wiekszymi radiatorami to Golden Sample - z wyjsciem TV i DVI - kosztuje o 250 pln wiecej niz zwykly gf4ti4200 od gainwarda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Przeciez Gainward wydal nowa serie g4ti4200, bo tamta miala slaby cooler. Wiec podmieniaj, nikt sie nie skuma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 :D heh... pisałem już o tym na forum. a to nie jest żaden GS tylko normlany gf4ti4200 gainwarda ultra/650 taki jak ja mam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 A mial juz ktos mozliwosci sprawdzenia ,o ile lepiej kreca sie te nowe gainwardy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...