Ramzes Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Znajoma ma z tym pewien problem. Klikając na nie zamiast przejścia do następnych wyskakuje okno z wyszukiwarką plików i folderów. nawet nie wiem jak i co się zmieniło a nie mam dostęu do jej komputera i nie moge sam polukać Może ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić... Jak powrócić do początkowych ustawień??? z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Zmieniona akcja domyslna. Prawdopodobnie naprawic się da tylko poprzez edycje rejestru. Mozna próbowac przez opcje folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 przez opcje folderów próbowałem ale wymyśłiłem tylko tyle żeby nową akcje założyć i explorer.exe ją obsługuje ale to się otwiera każdy w innym oknie...:/ troche bałaganu jest coś wspominałeś o rejestrze-ale który dokładnie klucz trzeba edytować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Taka jest składnia polecenia akcji "Otwórz" w win xp: %SystemRoot%Explorer.exe /idlist,%I,%L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ok, dzięki wielkie temat chyba do zamknięcia............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...