tobi4sz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 siema, muj drugi dysk IBM 40giga, ma 2,5 mb uszkodzonych sektorów, gwarancja mineła niestety :[ czy mozna cos z tym zrobic samemu ? bo do naprawy go nie bede oddawal bo mam jescze 60gb dysk :] ale przydał by mi sie ten do kompa na działke ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Ta można. Uzyc wyszukiwarki i przeczytać FAQ na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 program hdd regenerator coś może naprawi ale jest tego na tyle dużo że pewnie nie da rady wszystkich, więc najlepiej zobacz jak są rozmieszczone i omiń kawałek dysku tworząc tam partycję i usuwając ją późnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 hm to jest na początku , na srodku i na koncu dysku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja bym polecił low format ale dysk może niewstać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 nie masz innego wyboru, sformatuj dysk ponownie, użyj HDD Regenerator jak nie pomoże to tylko low format, ale nie masz wyjścia, bo może się więcej bad sectorów pojawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 wyrzuć dysk i kup nowy :lol: Sprawdz jakie cuda mogą napraić twój dysk: Może jakiś wynalazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 a ja polecam jak zwykle programik wdclear ... pierwsze dajesz read verify, ale pewnie beda bledy, to dajesz pozniej write zeros to drive i czysci to dysk :) tu link - pierwszy lepszy z google ;) http://www.jdr.cz/ovladace/HARDDISK/WDCLEA...EAR/WDCLEAR.EXE a tu readme http://www.jdr.cz/ovladace/HARDDISK/WDCLEA...EAR/WDCLEAR.TXT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...