Gość stranded.inactive Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 pomocy! jak miałem Windows XP, 2000 to Skype mi chodził i to pięknie lecz teraz robiłem sobie Windows Me (bo tylko pod rodziną 9x,Me działa mi kamera internetowa) i ise wiesza system przy probie polaczenia z kims lub dzwonienia do kogos. czy ktos moglby mi cos doradzic? bo ja za cholere nie wiem czemu. dodam ze komp mam niezly niedawno kupiony i watpie ze to ma cos wspolnego np. z procesorem, pomocy! z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Nie korzystałem z tego programu ale z tego co widze w googlach to ten program chyba nie działa pod win 9x/me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ja mam win ME i u mnie skype dzial jak najbardziej dobrze i od zawsze tak bylo .. SGI - w googlach cos popaprali bo ten program napewno dzial pod 9x/me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Nie korzystałem z tego programu ale z tego co widze w googlach to ten program chyba nie działa pod win 9x/me.dzial tylko trzeba isntalke pod win9x :P poaztym zainstaluj 98se a nie Me a tu masz linka do skype pod win9x http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/3634.html klimnij w Pobierz [ te na szaro :P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...