djtomas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam! Pytanie jak w temacie... Pozdr. PS. Tylko takie żebym ich nie usmażył :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 3V lekko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja na hynixy dawałem 3.3V i działają :) ale kazda pamieć ma inną tolerancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 dokladnie min 2.9v i napewno im nic nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Zależy od kości. Daj największe napięcie jakie możesz i zobacz, czy się grzeją. Ja mogę max 2,9V i wb5 w radiatorach robią się ciepłe, a hynixy bez radiatorów są letnie, ale IMO do 3V nic nie może się stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 no niepowiedzialbym czy hynixy bez radiatorow sa letnie :shock: a nawet powiem ze cieplutkie w radiatorkach potrafily sie niezle grzac przy 2.9V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Znajomy ma Hynix'y 2,9V i moje Mushkin'y są dużo cieplejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 hmm... noze tez nie dokonca precyzyjnie sie wyrazilem u mnie hynixy biegaly na 240mhz(480) i 2.9v i wtedy do najchlodniejszych nie nalezaly teraz mam juz kolejne dwie kostki tychze pamieci chodza na na 217 (433) i 2.8v i sa faktycznie cieple jednak wysatrczy je troche postresowac i rowniez ich temp dosyc znacznie rosnie w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a ile moglbym dac na moicg twinmosach 512 mb DDR pc3200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 djtomas moze podasz na drugi raz jakie masz pamieci?? Ja np na simy niezle przylozylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a co z moimi pamiatkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...