azyl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam mam sprzęt z podpisu czyli Axp1700+ asrock k7vt2, moj problem polega na tym, ze nie moge go podkrecic .. :( a dokaldnie to moge podnosic fsb do 140 ( poziom ok 1800+ ) ale joz przy 143 nie chce wejsc do windy tylko wyskakuje kokunikat, ze system sie zepsol, tu podaje sciezke system/system32 czy jakos tak i prosi i wlozenie plyty z xp i naprawienie systemu. Kiedy znizy sie fsb to wszytsko wraca do normy. Napiecia sa w porzadku, dzisiaj przeinstalwoalem system i ciagle t samo ... o c tu chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Windowssystem32config... ? Dysk/procek/ram Rejestr sie sypie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 rejestr chyba nie bo przeiesz dzisiaj na nowo system stawialem i nadal to samo... sprawdze ten ram i napisze ( dysk raczej ok ) P.S. czym objawia sie ukruszenie procka (jądra) w jego pracy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 a czy procek to przypadkowo nie palomino ? pamiec sprawdzaj memtestem86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 nie napewno nie palomino, procek to thonungbred ( sory nie wiem jak to sie pisze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 azyl to sprawdz czy to thoughbred a0 czy b0 (w aidzie pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 qrcze, zawsze mialem to napisane w aidzie a teraz sciagnalem najnowsza wersje i nie oge tego znalesc :/ to powino byc w cpu czy cpuid ? qrde az mi glupio o to pytac... chyba joz jestem spiacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...